Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша зустріч з Європою

"Чудова подорож Європою"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга Викторовна (Лебедин) на тур
Поїздка: 21 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три горішки для Попелюшки  Дрезден, Прага, Краків

«Три горішки для Попелюшки» - саме так називалася поїздка (Львів - Краків – Дрезден – Прага – Велічка - Львів). Це туристична поїздка на комфортабельному автобусі (з чемними, професіоналами - водіями Мар’яном та Романом).

Вражає організація туру, ми все побачили, побували на всіх зазначених в турі екскурсіях. Жодного разу не спізнилися на поселення. Адже позитивним є ще те, ЩО НЕМАЄ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!!! Три ночі ми ночували в чудових готелях. А якщо добавити той факт, що я, подорожуючи САМА, була поселена без підселення... Чи це не чудо!!?

Сервіс, зрозуміло, європейський: стерильна чистота, ортопедичні матраци, білосніжна білизна, пухнасті полотенця, душові кабінки, зранку з 7 до 8 сніданок (шведський стіл) Найкраще в Чехії…

Тепер по суті... В Краків ми приїхали десь о 14 (за їхнім часом, за нашим - 15). Встигли поки стемніло пройтись «Королівським шляхом», зняти Дракона з полум’ям, піднятись на верх, подивитись згори на Краків, р. Віслу... Далі були екскурсії за уподобаннями… Чарівний ВЕЧІРНІЙ Краків... Саме Вечірній... бо наступив вечір.. Переїзд до готелю.. Далі Дрезден... Високий рівень життя... Холодні і неввічливі німці. У вільний час мали змогу побродити по передсвятковому Дрездену.

Чудовий, ерудований, з почуттям гумору гід (по Дрездену) п. Олександр! Браво!!! Коротко: враження справила Фрау Кірхе (Собор Богородиці... з висоти пташиного польоту.. Єльба... краса!!). Цвінгер, Театральна Площа з величними замками і, звичайно, Дрезденська Картинна Галерея.. з незабутньою «Сикстинською Мадоною» Рафаєля… До речі, можна біля неї сфотографуватись на пам’ять.

Переїзд в Чехію.. І ще довгий теплий вечір в Празі... Незабутні враження.. Екскурсії за уподобанням. Ми просто купили в супермаркеті пиво і погуляли по місту. Пройшлись до Карлового мосту. Переїзд до готелю... Нууу що тут скажеш!!! «Ощутите Разницу».. як кажуть одесити.. Без слів, і готель і сніданок!

На ранок нас чекала незабутня зустріч з Прагою... Це ТРЕБА БАЧИТИ.. І Градчани, і Собор Святого Віта, і поплавати на кораблику по Влтаві з чудовим обідом. Найкраще місто на землі!!!

А далі знов переїзд.. Встигли заселитись до 24.00. Зранку - сніданок і довгенька дорога до Польші в м. Велічка, де була чудова екскурсія до Сольових копалень (150 м під землю). Там є на що подивитись. Вразила ця екскурсія неабияк. На глибині ціла розважальна інфраструктура «на чималий гаманець»: ресторани, кафе, навіть церква для вінчання, тощо.. Там грає симфонічний оркестр.. А нам просто поталанило послухати виступ чудового Дитячого Хору (в супроводі симфонічного оркестру), генеральна репетиція для ТВ.. Акустика!!! Звучання!!! Записала на телефон, поділилась в Facebook. Ось що розчулило до сліз....

Побігли на останок в їхню Бедронку... нуу, треба ж побалувати рідних.. Ну, а тепер «на закуску», напевно, найголовніше… Якби мене запитали: «Що тебе найбільше вразило в поїздці (крім Європи)?». Я б сказала ГІД компанії «Аккорд-тур» п. Віталій Лисенко.. Ну 100/100%. Європа і Лисенко!!

Хочеться подякувати компанії за цю Людину. З самого початку нашої подорожі він підійшов до кожного туриста, кожному докладно розказав про УСІ екскурсії, відповів індивідуально на всі питання, жодного разу не підвищив голос, не розгнівався... Він наділений особливим почуттям гумору, перед кожною країною (крім докладної і цікавої розповіді) п. Віталій нам показував фільми, які відповідали даній країні або екскурсії. Вражена його ерудицією, тактом, толерантністю, професіоналізмом. Дякую, шановний «Аккорд-тур» за вміння підбирати кадри. Я усім туристам «Аккорд – туру» радила б ВИКЛЮЧНО гіда п. Віталія Лисенка. БРАВО, МАЕСТРО!! Як виявилось, маестро може бути не тільки музикант, але й гід ВІТАЛІЙ ЛИСЕНКО. Щиро дякую!

З повагою, Ольга Вікторівна Коваленко.
Реклама
Відгуки про інші тури