Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня мандрівка до Італії і Словенії

"Тур "Релакс по-італійськи" дає можливість розширити світогляд, відпочити біля моря і помилуватися неймовірною красою природи Словенії."

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (Львів) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 03 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Ciao!)

Насамперед, хочу подякувати Юлії із "Форвард-Тур" за допомогу у пошуку туру, професіоналізм і дбайливе ставлення, саме завдяки її пораді ми і поїхали у цей тур у жовтні. Якщо, Ви, як і ми сумніваєтесь, чи варто їхати до Італії у жовтні, то однозначно варто! Протягом усього відпочинку погода була сонячною і теплою)

Величезна подяка нашому керівнику групи Олені Ковальчук, завдяки її організаторським здібностям нам все вдалося побачити, усюди встигнути вчасно. Оленка дуже приємна і позитивна людина, і, одночасно, серйозна і відповідальна. Під час автобусних переїздів між містами сумувати нам не доводилось, Олена доповнила програму цікавими фільмами і розповідями про Італію, змістовними роздатковими матеріалами і навіть словничками. Дякуємо, Оленка, за допомогу, терпіння і гарний настрій!

Окрема подяка водіям, завдяки їх професіоналізму велика відстань між містами взагалі не відчувалася.

Компанії "Аккорд-тур" дякуємо за цікавий тур і комфортний автобус.

Під час підбору туру, ми шукали такий тур, щоб можна було і щось побачити і відпочити на природі, "Релакс по-італійськи" виправдав усі наші очікування. Цей тур буде цікавий туристам, які вперше планують подорож до Італії, оскільки він дозволяє побачити міста і півдня, і півночі, і центру Італії.

Найбільше часу, два дні, ми провели у Римі, тому встигли побачити і Колізей, і Пантеон, і собор Святого Петра, і фонтани Де Треві, прогулятися Трастевере, скуштувати піцу, пасту і джелато). Дуже сподобалась оглядова екскурсія містом, а також екскурсія у Ватикан, де нам вдалося побачити Сикстинську капелу.

Також ми побували у колоритному Неаполі, побачили Везувій, прогулялись музеєм під відкритим небом, колискою Відродження – Флоренцією, прогулялись Венецією.

З додаткових екскурсій незабутні враження залишили поїздки морем на мальовниче Амальфі і на розкішний острів Капрі, а також екскурсія на казкове озеро Блед.

Особлива подяка гідам у Римі, Ватикані, Неаполі, Капрі і Словенії за цікаві, пізнавальні і добре організовані екскурсії.
Реклама
Відгуки про інші тури