Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій відпочинок в турі Знайомтесь Німеччина

"Все почалося з очікування знайомства з Вроцлавом, Потсдамом і Берліном, а також Саксонською Швейцарією. Тільки з нею і опзнайомилася в повному обсязі."

Відгук туриста Аккорд тур Alla (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь - Німеччина: Берлін + Потсдам + Дрезден + Саксонська Швейцарія

В цілому про тур. На папері опис - це одне, насправді реальність - зовсім інше. Автобус - звичайний м"який. Аж ніяк не євро стандарт. Водії - брутальна лайка в салоні, грубе відношення до туристів і до гіда також, з"ясовування стосунків з туристами в публічних місцях (кафе м. Дрездена) стосовно неприбраного сміття в салоні попереднього дня. Стосовно самого туру. Вроцлав - в прольоті. Через пізній виїзд (09.30), проходження кордону та дальності переїзду до Вроцлава прибули близько 23.00. Дуже, дуже швидка оглядова по місту і далі до готелю м. Жагань ще 180 км. Оскільки за правилами автобус має відстоюватися 9 годин - пізній виїзд із готелю на Берлін, через що весь графік екскурсій збився. Прибули до Берліна далеко після 13 години. Берлін. три однотипні екскурсії. По виїзді до Потсдама проїздом бачили Бранденбурзькі ворота, Рейхстаг, розписані залишки Берлінської стіни, КП, лінію розмежування Берліну стіною, меморіал жертвам холокосту. Наступна екскурсія "Берлін крізь часи. " Те ж саме, але вже за 26Є. І ще одна, оглядова. І нічого нового. Маслом по маслу. Що бачили у Потсдамі? Сан Сусі ще за частинкою світлого дня, потім весь огляд при освітленні вуличних ліхтарів. Хто що міг - те і побачив. Більше нічого не відбувалося. Виграв той, хто вибрав повністю вільний час, а не екскурсії. Дрезден. Запланований на понеділок. У понеділок музеї, в т. ч. картинна галерея, закриті. Без коментарів. Краків. На жодну з екскурсій охочих не набралося. Музеї і галереї Вавельського замку перед святом не працювали. Ні усипальницю, ні королівські палати тим 7-ми туристам, які погодилися на екскурсію, подивитися не вдалося.

Оцінка туру - не продуманий. Оцінка компанії Аккорд - тур. Більше уваги організації туру. Оцінка роботи кервника групи. Робила все, що могла, щоб було всім комфортно. Ввічлива, спокійна, уважна, витримана, толерантна. Оцінка автобуса - звичайний, аж ніяк не євро класу. Оцінка роботи водіїв. При заповненні анкети, дійшовши до графи "як оцінюєте роботу водіїв", салон вибухнув сміхом.
Реклама
Відгуки про інші тури