Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш Душевниий Вікенд перед Різдвом

"Якщо Ви мрієте відчути атмосферу різних епох, побачити містичну Прагу, насолодитися аристократичним Віднем та пишним Будапештом – Вам в тур Душевний Вікенд!"

Відгук туриста Аккорд тур Albina (Черкаси) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 18 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Душевний Вікенд був дійсно душевним і пролетів на одному диханні, залишивши по собі багато позитивних емоцій та яскравих вражень! Дякуємо Аккорд-туру за змістовний та насичений відпочинок!!! Велика подяка нашому керівнику групи ВСЕВОЛОДУ НЕВСЬКОМУ! Як то кажуть, людина на своєму місці. Все було продумано та організовано на достойному рівні!!! Також вдячні професійним водіям автобусу Богдану та Олегу та всім екскурсоводам!!! І звичайно ж, дівчатам з Фієста-ТУР Черкаси, які попіклувалися про наш комфорт у цьому турі!

Наш тур ми з подругами запланували перед Різдвом Христовим, щоб поринути в Різдвяну казку та сповна відчули дух Різдва в Європі. Так і сталось, як гадалось! Відвідали Різдвяні ярмарки у Празі й Відні, спробували чеські трдельники, віденські смажені ковбаски, п’янкий глінтвейн, смачний пунш та придбали різні новорічні сувеніри для своїх родин!!!

А розпочався наш Душевний Вікенд з міста Краків. Відвідали екскурсію «Пива багато не буває». Крім світлого та темного пива, ми скоштували й смачну рульку. А екскурсовод Олеся розповіла цікаві історії про польське пиво та показала процес його виготовлення. Після смачної вечері прогулялись по вечірньому Кракову. Ситі (що досить важливо в дорозі), з гарним настроєм ми повернулись до автобуса. І це все за 2.5 години! Тому рекомендуємо цю екскурсію, не пожалкуєте. Далі вирушили в семигодинну дорогу до Праги.

Другий день – таємнича та містична Прага. Цікава екскурсія з екскурсоводом Вікторією вузенькими вуличками міста, костел Діви Марії перед Тином, Різдвяний ярмарок на Староміській площі, Астрономічний годинник і звичайно ж Карлів міст. Загадуючи бажання, не забудьте стати на золотий цвях!!!

Дві години насолоджувались Прагою самостійно, а потім незабутня екскурсія на кораблику по Влтаві. Цікаві розповіді екскурсовода Олени, шведський стіл та келих вина чи пива (по два на вибір). Після чого з новими враженнями поринаємо у вечірню Прагу.

Вечірня Прага, яка вона містична! Рекомендуємо повернутися на Староміську площу до Астрономічного годинника на ратуші. У вечірньому світлі він перед вами відкриється дещо іншим. І ви відчуєте щось містичне і неповторне. А ще, ваш погляд буде постійно прикутий до костелу Діви Марії. Це неймовірні відчуття! Гуляючи на площі, нам пощастило побачити, як «танцюють вогники» на головній ялинці під музику і перенестися на мить в дитинство! Чудовий святковий вечір! До речі, це був День Святого Миколая!

Третій день – вишуканий та аристократичний Відень. Тут відчувається дух минулої епохи. Місто дивовижної архітектури та неперевершених скульптур. Насолоджуватися Віднем нам допомагала екскурсовод Белла. Почали свою екскурсію з площі Марії Терезії, далі попрямували в Гофбург і, прогулюючись неймовірними вуличками, ми дійшли до національного символу Відня — собору Святого Стефана, закінчилась екскурсія біля Галереї Альбертіна. Далі сувенірні магазини з подарунками для родини та для себе звичайно. Вільний час провели біля Віденської ратуші, перед якою розташований Різдвяний ярмарок. За духом Різдва Вам сюди, рекомендуємо!

На місто опустилися сутінки й ми швидким кроком пролетіли по центральній площі вечірнім Віднем (до повернення в автобус залишалась 1 год). Побажання: можливо, коли тури організовуються напередодні Різдвяних свят доцільно додати ще одну годину для прогулянки по вечірньому Відню.

Після аристократичного Відня нас вже чекав блискучий Будапешт. Пізній вечір, а ми прогулюємося на кораблику з келехом шампанського, яке тут ллється рікою, та загадуємо нові бажання. Будапешт називають вечірньою казкою Європи. Місто, яке купається в переливах вогнів і вражає своєю пишністю. Любителі гарних фото оцінять цю екскурсію.

Поселення в готель: у лабіринтах готелю не відразу знаходиш свій номер.

Прохання до Аккорд-туру, якщо ви переймаєтесь безпекою своїх туристів – змініть цей готель.

Четвертий день – знайомство з таємничою Будою. Цікава екскурсія, дякуючи екскурсоводу Олексію. Знову ж чудові фото на згадку!!!

Але не зрозуміло, чому екскурсії не було на території Королівського Палацу. Хоча в програмі екскурсії «Таємничою Будою» цей об’єкт значиться!!! А там було на що поглянуть!!! Залишилось відчуття незавершеності! (((

Наш Душевний Вікенд ми закінчили дегустацією егерських вин, де нас ще й почастували смачним гуляшем. З гарним настроєм та з придбаними угорськими винами (рекомендуємо розрахувати кошти на вино, вигідніше у форинтах), ми вирушили до кордону, де простояли 5 годин (до цього теж потрібно бути готовим).

Але цей факт особисто нам настрій не зіпсував. Переглядаючи фільми в автобусі та фото з відпочинку, маючи гарний настрій, час збіг непомітно. До Львова ми приїхали далеко за північ. Це треба враховувати при придбанні квитків. Також радимо перед туром заночувати в готелі на Терміналі А, дуже зручно!

Подорожуйте з Аккорд-туром, набирайтеся позитивних емоцій та неймовірних вражень!!! Успіхів всім!
Реклама
Відгуки про інші тури