Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікенд в Стокгольм

"Просто чудовий тур!"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Рівне) на тур
Поїздка: 21 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Уже не вперше подорожую з Аккордом, але ця поїздка лишила найбільше вражень. З самого початку все почало складатися якнайкраще: хороші місця, швидкий переїзд через кордон, чудова погода... А потім Рига - просто неймовірне місто, в яке я закохалася з першого погляду, як тільки туди в'їхали о 4-ій годині ранку! Далі розпочалася екскурсія вулицями старої Риги у супроводі неймовірного гіда Тамари, колишньої працівниці Ризької кіностудії, справжньої фанатки свого міста. Потім був вільний час, який ми присвятили не лише прогулянці по місту, а й втіленню нашої давньої мрії - відвідинам Музею моди, в якому наразі проходить виставка Олександра Васильєва "Дама в криноліні". Це була окрема тема для вражень та емоцій: оригінальний одяг та взуття вікторіанської епохи, аксесуари, неймовірна світло-звукова інсталяція в темній кімнаті музею, а ще можливість приміряти на собі криноліни - це все просто зносило дах!!! Після цього варто завітати в кав'ярню при музеї, неймовірна атмосфера якої повністю переносить тебе у минулий час.

Але це був лише початок... Десь о 16-й вечора ми поселилися на паром. Не просто корабель, а справжній розкішний плавучий готель, на якому є все: магазини, кафе, ресторани, дискотеки, чого душа забажає, а найбільше задоволення принесла верхня відкрита палуба, де можна побачити захід сонця і світанок та острова, які показуються на наступний ранок, вже на території Швеції. Сама ж Швеція зустріла нас хорошою та теплою погодою. Знайомство зі Стокгольмом розчалося з екскурсії по старому місту Гамла Стан, де ми побачили Королівський палац, Кафедральний собор, найвужчу вулицю в Стокгольмі, самий маленький пам'ятник Швеції та багато іншого. А далі була екскурсія "Місто на воді - Стокгольм", з чудовим гідом Володимиром, під час якої ми побували практично на всіх островах міста, звичайно, із зупинками та можливістю прогулятися. Ця екскурсія дійсно варта своїх грошей, через те, що обмаль часу, а в цьому випадку є можливість побачити практично все місто, тому, рекомендую.

Вже о четвертій вечора ми знову на паромі, і знову море розваг і вражень...

Наступний день - повернення в Ригу, яка вже здається рідною, та поїздка в Юрмалу, на море. Чесно кажучи, саме від Юрмали очікувань було багато, але, на жаль, вони не справдились (((Маленьке провінційне містечко, із залишками совдепії, що видно по закинутих та занедбаних будівлях, розбитих сходах, які, чомусь, латвійці не встигли привести до ладу, це перше, що кидається в очі...

Але, загалом, не так все і погано: море на фоні соснових лісів, широкий пляж, просто неймовірне повітря, а також центральна вулиця Юрмали значно покращили настрій! Тому, вважаю, що принаймні один раз побувати тут не завадить нікому.

Вже після відвідин Юрмали ми повернулися у Ригу, де часу було більше, ніж достатньо, як для прогулянок, так і для шопінгу. Тут є достатньо торгових центрів, з дуже хорошими знижками, а також мережа супермаркетів Rimi, де можна придбати Ризький бальзам, шпроти і т. д. за найнижчою ціною.

А ще, наш останній день у Ризі припав на 24 грудня - Святий вечір, тому ми стали свідками різдвяного дійства, церковних дзвонів та запалених вогнів біля кожного будинку!

Ось такий він вікенд в Стокгольмі!!!

А тепер хочу висловити окрему подяку людям, які супроводжували та оберігали нас весь цей час.

Іванка Кудиба - керівник нашої групи, дівчинка-позитив, яка знає все про поїздку, турбується про всіх і завжди готова допомогти кожному доречними порадами та корисною інформацією!

Водії: Іван та Михайло, справжні професіонали, з якими не лише почуваєшся в безпеці, а й маєш хороший настрій всю дорогу!

Я дякую вам за чудовий тур і неймовірні враження!!!
Реклама
Відгуки про інші тури