Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Різдвяна казка

"Незабутній тур! Заряд різдвяного настрою на всі зимові свята забезпечений!"

Відгук туриста Аккорд тур renie08 (Чернівці) на тур
Поїздка: 18 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мюнхен і компанія: Краків, Прага, Відень!

Щоб зарядитися новорічним настроєм ми запланували в грудні поїхати в тур по різдвяних ярмарках Європи, свій вибір ми зупинили на турі "Мюнхен і компанія", про що жодного разу не пошкодували. В подорожі такого типу ми їхали вже не вперше, тому розуміли, що багато часу провести в тій чи іншій країні не вийде, але з іншого боку за короткий строк і за невеликі гроші, є можливість побачити безліч цікавих місць, і отримати неймовірну кількість емоцій. Для повного щастя не вистачало лише снігу.

Перший день ми провели в Кракові, це місто ми відвідуємо не вперше, тому сильних емоцій в нас не виникло. Проте наступні 3 дні були неймовірні.

Найбільше нас вразила Прага, в якій і часу в нас було найбільше для екскурсії, прогулянок та покупок. Прага таке місто, яке незважаючи, на вітряну і дощову погоду, справляє незабутнє враження.

Мюнхен зустрів нас смачним сніданком, цікавою оглядовою екскурсією, покупками різдвяних подарунків для рідних, затишною Баварською вечерею з ковбасками, рулькою та пивом, та звісно екскурсією до замку Нойшванштайн. Знову ж таки, незважаючи на погоду, казковий замок залишає по собі тільки найкращі враження — справжня альпійська казка.

Останній день ми провели в Відні, і хоча, на все про все в нас було кілька годин, ми встигли і смачно пообідати, і побачити центральну частину міста, і знову ж таки, зайнятися шопінгом. Точно вирішили для себе ще раз повернутися до Австрії, але вже на кілька днів.

Окремо хочу відмітити роботу нашого гіда Дениса та водіїв. Організація була на вищому рівні, цікаві розповіді нашого гіда не давали нам засумувати під час довгих переїздів, жодних проблем і конфліктів не виникало, все проходило чітко, організовано і в дружній атмосфері.

Тур однозначно рекомендую!
Реклама
Відгуки про інші тури