Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікно в Європу

"Дякуємо за збіг обставин, часу, коштів,..і хороших людей поруч!"

Відгук туриста Аккорд тур Наті (Болехів) на тур
Поїздка: 27 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

З чоловіком відсвяткували річницю срібного весілля)). Як подарунок собі спланували поїздку. На початок зупинились на короткотривалому маршруті, оскільки на календарі все ж таки грудень! Син одногрупниці - турагент Володимир Бурчин, врахувавши всі побажання та терміни, порекомендував тур "Свято в три дні". Все оформили чітко та швидко заочно. Всі необхідні документи отримали на електронну пошту. З нетерпінням очікували свою першу подорож...

Було хвилювання, бо мали приєднатись до групи в Стрию, боялись щось пропустити важливе. Та керівник групи Крутков Рауф під час свого дзвінка "поставив всі крапки над І": де і коли чекати, що з собою мати, на що звернути увагу, і найголовніше - який настрій з собою захопити)). Саме цей харизматичний юнак першим зустрів нас біля автобуса та відповідально перевірив наявність наших паспортів. Коли група була вже в повному складі, Рауф ознайомив всіх з програмою маршруту. Рекомендував професійно, щиро, відкрито. До оглядової екскурсії обрали собі романтичну вечірню програму "У світлі тисячі вогнів" на кораблику по Дунаю з шампанським досхочу. Кажуть, що вечірній Будапешт прекрасний, а у Різдвяний час - це казково!!! Тай шампанського ми випили, як ще ніколи не пили)) Не тому, що досхочу, а тому, що під дзвін бокалів зароджувалось захоплююче спілкування, нова дружба, незабутні враження! Приємно здивував 3-зірковий готель "Берлін": чистий, теплий, затишний, ситні та теплі сніданки. Наступного дня у Відні додатково обрали екскурсію в дивовижну резиденцію Габсбургів - Шенбрунн. Як рекомендував Рауф, вона цього вартувала! Велич та розкіш вразили незабутньо! По розданих гідом картах міста та окреслених чітко маршрутах легко було орієнтуватись у вільний час, відвідати безкоштовно туалет, купити вигідно сувеніри, погрітись, отримати додаткову інформацію. Дякуємо, Рауфе, за твій професіоналізм, підтримку та поради! Велике спасибі ексурсоводу Ользі, знаюча свою справу та вміє комунікувати.  

Група видалась привітна, культурна, дисциплінована. Жодного зміщення часу графіку!! Як бонус, за хорошу поведінку)) Рауф запропонував по дорозі назад зупинитись ненадавго в Егері, познайомитись з Долиною Красунь та подигустувати прекрасні вина. З радістю погодились і не були розчаровані!

Писати можна багато. Свіжі враження та емоції переповнюють! Досі ділимося ними з новими друзями з Луцька та Дніпра! Плануємо нову спільну подорож! Віримо, що наша мрія здійсниться)). І, як писала вище, дякую збігу обставин та хороших людей, що вікно у Європу відкрито! Довіртеся професіоналам, і ваш відпочинок буде найкращим!!! А з гідом Рауфом Крутковим - веселим та неповторним!  

З власного досвіду знаю, яка нелегка робота з людьми, а ще з різними за віком, поглядами, вподобаннями. Вміти знаходити "золоту середину" в короткий термін, щоразу з новими людьми - майстерність. Нехай тобі щастить, Рауфе! Удачі в Новому році! Зеленого світла на маршрутах! До нових зустрічей!  

                              
Реклама
Відгуки про інші тури