Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Передноворічна казка

"Сьогодні 31 грудня. За декілька годин зустріч Нового року. Та відкладаю всі справи, щоб знову поринути у передноворічну казку, з якої повернулися напередодні."

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 25 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

Сьогодні 31 грудня. За декілька годин зустріч Нового року. Та відкладаю всі справи, щоб знову поринути у передноворічну казку, з якої повернулися напередодні.

Тур тривав 4 дні. За цей короткий час вдалося "звільнитися" від всіх клопотів та наповнитися радістю та енергією. Дякую насамперед "Акорд-туру". Ми з вами подорожуємо вже близько 10-ти років, відвідали декілька десятків країн. Завжди все на вищому рівні, професійно та продумано. Та, після Лондона, Риму чи Парижа, саме ця маленька Словаччина настільки зігріла душу, що я вперше пишу відгук. Чимала заслуга в цьому нашого гіда - Вікторії Петрик. Ця тендітна дівчина, яка є не лише дуже розумною, професійно грамотною, але, що головне - вміє любити своїх туристів. Окреме "спасибі" водіям - Дмитру та Сергію. За безпеку, розуміння і веселий настрій. Цей тур - це відпочинок для душі та тіла. Красиві затишні міста - Кошице, Кежмарек, Попрад, класні гіди. Стаєш наче дитиною, що попала в чарівну казку, де тепло, затишно, весело і дуже цікаво. Засніжені Татри - Високі та Низькі (Татранська Ломниця та Ясна), Закопане. І кожного вечора релакс в термальних басейнах... Це було просто неймовірно! Дякую всій нашій групі, новим друзям! Всіх вітаю з Новим Роком! Нових цікавих подорожей, вражень, друзів! Відкривайте для себе нові шедеври природи чи архітектури, а в собі нові приємні відчуття!

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури