Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож

"Все було добре, але не без негативу"

Відгук туриста Аккорд тур foxygfirl (Львів) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прикольними містами: Дрезден + Прага + Брно + Краків!!!

Вчора повернулися з чудового туру "Прикольними містами". Незабутня подорож, котра не залишить байдужим нікого, оскільки враження від неї просто чудові і неймовірні. Хочу висловити окрему подяку нашому керівнику групи Крижановському Андрієві за чудові організаторські здібності. Все працювало як "по годиннику". Екскурсії відбувалися вчасно, наше переміщення було злагодженим і тому ніхто з туристів не губився. Андрій підтримував дружню веселу атмосферу протягом усієї подорожі, розповідав усілякі цікавинки, коли були певні не дуже приємні нюанси намагався все максимально швидко виправити. Чудовий гід - завдяки йому враження від цієї подорожі дууже позитивні.

АЛЕ - З ПОЗИТИВУ НА ЦЬМОУ ВСЕ!!!!

Шановний Аккорд-тур, прошу звернути Вашу увагу на те, яких водіїів ви посилаєте на тур. Цього разу ми перебуваємо  досі в шоці від цих хамів-водіїів, які везли нас. Водії на імя Федір Васильович та Іван Васильович - це ті люди, яким вдалося зіпсувати настрій та посіяти негатив з самого початку подорожі. Розповідаю все з самого початку: ми придбали місця так би мовити підвищеного комфорту одразу над сидінням водія, щоб бачити чудові краєвиди через велике лобове скло, щоб мати у власному розпорядженні столик та щоб нам не "лягали" на коліна ті, хто сидять перед нами. Під час нашої посадки в автобус нам "культурно" запропонували УСТУПИТИ ці місця водіям!!!! (бо їм, бачте, теж хочеться відпочивати!!!!!!!) Звісно, ми відмовили, бо за власний комфорт заплатили гроші і маємо повне право сидіти на своїх законно куплених місцях. Натомість, нам нахамили, коли ми в свою чергу теж культурно попросили їх забрати свої речі з наших місць. Все-таки нам з боєм вдалося відбити наші місця. Та водій на ім*я Федір, який вирізнявся особливим хамством та агресією після перезмінки зі своїм колегою сідав на вільні місця позаду нас, щоб, як він висловивися ВІПОЧИТИ!!!, хоча, водій, котрого міняють може повноцінно відпочивати на сидінні поруч зі своїм колегою на спеціально для цього призначеному місці. Цей Федір не давав можливості бодай трішки опустити сидіння, щоб зручніше було нам сидіти і, цитую зі словами "шо ти робиш, ти шо не бачиш, шо я тут ногу поставив? " постійно бив колінами нам в спинку наших сидінь та штовхав їх, ніби мстився, що ми не пустили його на наші ж законно придбані місця!!!!! Оскільки ми сиділи в безпосередній близькості до водіїв, то могли повністю чути їх спілкування, та й думаю чули їх навіть ті, хто сидів посередині автобуса - водії постійно матюкалися, хамили туристам, проявляли агресію та постійне невдоволення невідомо чим, що псувало остаточно настрій під час поїздки. Ось декілька наглядних прикладів їх хамства: коли в салоні стало надто жарко, один із туристів чемно попросив зменшити тепло, у відповідь від водіїів пролунало, цитую " менше пити треба і не буде ТОБІ жарко (!!!!!). Це так мають спілкуватися водії, котрі здійснюють перевезення ТУРИСТІВ Європою????? Шановний  "Акорд-Тур"!!!!!!!!! Далі, водії постійно намагалися "керувати парадом" та встановлювати власні правила для всього: наших екскурсій, походів в туалет, перебування в конкретних містах. ЩО ЦЕ ТАКЕ???? Відколи то водії перебирають на себе такі ролі????? Андрій подарував нам чудовий бонус - відвіз нас у неймовірне невеличке містечко Оломоуц, де ми куштували смачнючі вина, але, знову є таки, отримав "на горіхи" від водіїв-хамів, які висловили претензію, що мовляв, треба було нас висадити в Брно і на тому всьо, бо вони хотіли "швидше поїхати додому спати" і сказали Андрієві, що через то більше будуть старатися так, щоб з ним в турі не возити!!!!!

Але і це ще не все. По приїзді до Львова, Андрій попросив їх підвезти якомога ближче до вокзалу автобус, бо люди спішили на поїзди, у відповідь на що від Федора пролунало, цитую" Я би ся тішив, якби ся спізнили! (!!!!!)

 

А тепер, шановний "Акорд-Тур", як Ви самі думаєте, така поведінка водіїів є допустимою? Хто дав їм право ТАК себе поводити: хамити туристам, матюкатися, обмовляти нас??? По-моєму, місце таким покидькам в зоопраку. Перепрошую, звісно, але по-іншому їх не назвеш!!!! Ці "ВАділи" повинні понести адміністративне стягнення за всією строгістю, бо їм не місце серед туристів!!! Прошу вжити щодо них відповідні заходи, бо так продовжуватися не може (!!!!!)
Реклама
Відгуки про інші тури