Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найжахливіший тур!

"Найбільше невдоволення отримала від невчасного прибуття у міста, коли вже все зачинялось, і від того, що майже кожного з нас просто «кинули» на 4€, які ми оплатили за радіо-гіда, а не отримали ні радіо, ні повернення коштів назад."

Відгук туриста Аккорд тур Solomiia (Калуш) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Файний вікенд... з Івано-Франківська Краків, Прага, Відень, Будапешт

Тур створив про себе перше враження ще на початку, коли у Львові підсіли ще кілька туристів, і виявилось, що в автобусі не вистачає розрахованих посадкових місць. На щастя було вільне місце біля гіда, і ще кілька ззаді на бамбетелі, де за всі мої поїздки закордон, жодного разу місця не були повністю заповнені, щоб туристам було зручніше ззаді їхати. Цей тур я можу назвати не «Чудовими вихідними», а «Галопом по Європі, майже не покидаючи автобус». Виїхали в перший день ми пізно, і так як на кордоні щей ситуація з чергою, то в Краків ми потрапили під вечір, коли вже було темно і все уже зачинялось, тож ні погуляти ні пофотографуватись уже не вийшло. В Прагу приїхали зранку, навіть досить зранку, коли ще все було зачинено. Але в цьому був плюс, можна було вільно погуляти і зробити фото, так як не було напливу туристів. За всю поїздку порадував тільки готель, який хоча і був розміщений аж за 55 км від Праги, але він був досить хороший. Ну і знову на Відень ми виїхали досить пізно як на мене, приїхали як і у Краків після 16 год, коли вже темніло надворі і все зачинялось, знову ні фото зробити ні погуляти і поглянути на місто. А виїжджали з Відня уже всього навсього через 3 год після приїзду, тобто їхати уже на Відень взагалі сенсу не було ніякого. Виходить, що за всі 4 дні поїздки продуктивно пройшов день тільки у Празі. Плюс, всі платні екскурсії, які пропонувало агенство, ну майже всі, десь 80% просто відпали, тому що ми на них фізично не встигали з таким часом у дорозі. А найбільше обурило нас те, що, під час бронювання туру, нам сказали, що обов‘язковим є придбання радіо-гіда кожному, який коштував 4€, хоча під час подорожі ніхто це радіо так і не отримав, а гроші за нього повернули ТІЛЬКИ тим туристам, які замовили хоча б одну платну екскурсію, виходить що всі інші були просто благодійниками, так не дурно нас обвели кругом пальця.

Гід, яка нас супроводжувала, це взагалі окрема історія, Вона в цій справі або ще надто «зелена», або це не її місце. Майже нічого не розповідала під час подорожі, а туристів у містах, які питались, куди їм краще піти, просто відправляла у інфоцентр по карту міста, і нехай по карті дивляться куди їм піти. А що у такому випадку мають робити люди, які приїхали вперше в іншу країну, і незнають мови, не мають доступу до інтернету, це просто в голові не вкладається.

Для мене це була найгірша поїздка, в яку я коли небудь їздила, а їх було чимало. Навіть якщо б мені підвернулась безкоштовна можливість кудись попрямувати від цього агенства, я б нізащо не скористалась б нею.
Реклама
Відгуки про інші тури