Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рига-Стокгольм-Юрмала

"Крутий Новий рік в Ризі і неймовірний Стокгольм!"

Відгук туриста Аккорд тур володимир (Львів) на тур
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Маю традицію: на Новий рік їхати в якусь нову країну в якій ще не був. Цього року черга дійшла до Швеції (Стокгольм) і Латвії (Рига, Юриала). В Стокгольм, до речі, хотів уже давно. Іхати в цей тур вирішив за декілька днів до відправлення і ні разу не пошкодував). По часу тур, в загальному, побудований наступним чином: Рига - майже 2 дні, Юрмала - пів дня, Стокгольм - пів дня, два нічних переїзди автобусом і дві ночівлі на паромі (До речі дуже комфортно і зручно було ночувати).

 Рига - два дні перебування в Ризі цілком достатньо щоб детально познайомитись з містом і відчути його атмосферу. Рига сподобалась, приємне, чисте, гарне місто з доступними цінами (повноцінний смачний обід 9 євро), дуже цікаво було побувати на вуличках де знімались такі фільми як "Шерлок Холмс" і "12 миттєвостей весни". Але найбільше враження справило святкування Нового року, в центрі, на одному з різдвяних ярмарків настрій на весь вечір забезпечив мега крутий виступ місцевого гурту, який в рокнрольній оробці виконува світові хіти, встояти під їхню музику було неможливо))) а в дванадцятій ночі Новий рік запалився крутезним салютом (напевно найкращим який я досі бачив).  

Юрмала: маленьке, приємне містечно, з надзаичайною природою, соснові ліси і звичайно Балтійське море, яке прекрасне в будь-яку пору року.

Стокгольм: тепер в мому списку улюблених міст з'явилось ще одне, і це Стокгольм!!! Звичайно часові рамки туру не дозволили в повній мірі "дослідити" це міто, але для того щоб з ним познайомитись, часу достатньо. Місто дуже красиве, комфортне і якесь таке дуже приємне. В Стокгольмі вдалось прогулятися по старому місту (красиве і затишне) відвідати музей одного корабля Vasa, єдиний в світі корабель збережений в первісному вигляді з 1628р. (дуже рекомендую!!!), проїхались в метро, яке спраді є найгарнішим і найоригінальнішим в світі (теж рекомендую). Стокгольм справив дуже позитивне враження і залишив величезне бажання повернутись тужи ще (що і планую колись зробитти).

 Окремо хочеться сказати про гіда, який супроводжував нашу групу в турі - Іванку Кудибу. Маю великий досвід подорожей і є з чим порівняти. З впевненістю можу сказати, що це був найкращий гід. Іванка дуже добра, позитивна і відповідальна людина! Завжди чітко і повно подавала інформацію, відповідала на питання і давала поради, але одночасно і тримала дисципліну в групі. До кожного учасника групи знаходила індивідуальний підхід, що забезпечило хорошу атмосферу в групі. Одним словом - Молодець!  

 
Реклама
Відгуки про інші тури