Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Коли свято дійсно святкове!

"Все було чудово! Плюси: + професійні дії та ставлення до туристів керівника групи Наталі + оптимальний маршрут + готель супер + професійна робота водіїв Мінуси: - не дуже комфортний автобус - російськомовний гід у Відні - дещо замало часу у Відні"

Відгук туриста Аккорд тур Vova Ozzy (Бердичів) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 14 «
Всі лідери

Відгук на тур Файний вікенд... з Івано-Франківська Краків, Прага, Відень, Будапешт

Ще до початку подорожі зрозумів - все буде круто! За пару днів до виїзду в зручний для мене час зателефонувала керівник нашої групи Наталя. Чітко та лаконічно пояснила всі необхідні деталі та одразу записала нас на безкоштовний трансфер до Терміналу А.

З невеликою затримкою ми виїхали в подорож, але, дякувати професійним діям водіїв, ми швидко дістались кордону, а завдячуючи порадами керівника Наталі, без проблем пройшли перевірку на кордоні.

Кракова дістались вже затемно, але взимку темніє раніше ще й на кордоні перед нами було три або чотири автобуси...

Цікава пізнавальна екскурсія вечірнім Краковом, маса емоцій, різдвяні вогники!

Якщо і були якісь запитання, миттєво надавалась вичерпна відповідь чи порада від Наталі.

Нічний переїзд до Праги не був комфортним. Вважаю, що в таких подорожах відстань між сидіннями має бути більшою, можливо, це суб'єктивне.

Далі була Прага! Чудове місто, в яке закохуєшся одразу. Окремим бонусом стало те, що ми приїхали рано вранці, коли вулички, площі і навіть Карлув міст - пусті, немає юрби охочих до нових емоцій туристів)) Отже, це був кайф!

Наталя чітко пояснила, де будуть проводитись екскурсії, звідки вирушаємо, так що ніхто не заблукав, в автобусі всіх перерахували - відчувалась турбота.

В готелі нас гарно зустріли та поселили в чистий, просторий та комфлртний номер, де нарешті була можливість відпочити від автобусних сидінь))

Потім ми зустріли Новий рік в самісінькому центрі Праги - неймовірно захоплююче дійство! Ще до цього компанія Акорд Тур влаштувала імпровізовані випровадини старого року, за що окрема подяка!

Сніданок був смачним і вчасним, після чого ми рушили до Відня.

Дорога неблизька, а отже дістались чудового міста ми теж о темній порі, та й часу лишилось не дуже, щоб насолодитися до схочу. Потрібно розуміти, що Відень потребує окремого туру)) Трошки неприємно було те, що гід, яка проводила екскурсію Віднем розмовляла російською. Але в цілому все ок!

Зворотня дорога пройшла без нюансів.

Ми з дружиною дуже вдячні за цей чудовий тур компанії!

Окремо хочу відзначити професійну роботу керуючої групою Наталі, молодчинка! Коректна поведінка, компетентність в усіх питаннях, з якими зіткнулись і просто приємна дівчина)

Відтепер ми - ваші клієнти, Акорд!
Реклама
Відгуки про інші тури