Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова новорічна подорож у країну мрій!

"Дякую "Аккорд тур"за бездоганну роботу! Маса позитивних вражень! Насичені пізнавальні екскурсії та незабутні краєвиди від яких захоплювало подих. Всім раджу побувати у цій швейцарсько-австрійській казці!"

Відгук туриста Аккорд тур Alla_podderegina (Житомир) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрети смаку: вся Швейцарія + Зальцбург та Відень!!!

Тур "Секрети смаку:   вся Швейцарія+Зальцбург та Відень" залишив тільки позитивні враження

Окрема подяка нашому чарівному керівнику групи Юлії Богачовій та компаній " Аккорд тур" за чудово проведений час і захоплюючу подорож! Юля швидко і професіно вирішувала будь - які питання та з особливою турботою ставилася до туристів і намагалася приділити увагу кожному. Все було гармонійно і злагоджено саме завдяки їй. З водіями нам також повезло - супер професіонали, надійні та привітні.

Наша група чудово провела новорічний тиждень у Європі. Розпочали подорож старовинним містом Краків, який немов зішов з ілюстрацій до казок. Найстаріший ринок Кракова нагадує казковий терем. Вавельський замок - одне з найцікавіших місць Кракова, куди варто піти. У минулі часи він служив королівською резиденцією, а сьогодні приймає туристів і всіх бажаючих поринути в неповторну атмосферу старовини. Відень зачаровує з першого погляду В цьому місті може розчинитися кожен, хто любить мистецтво та природу. Тут можна просто неспішно прогулятися причому у будь-який час доби і року. Відень - місто культурних пам'яток, помпезних палаців, музеїв і святинь. Ну, а Бельведер - невід'ємний пункт огляду австрійської столиці. Також раджу Вам придбати екскурсію до авангардної пам'ятки будинку Хундертвассера. Різнокольорові вікна та нерівні стіни - ця будівля по духу чимось нагадує творіння великого Гауді, тільки зі своїм характером.

Знайомство з Швейцаріїю розпочалось з Цюріху - неофіційної столиці, яка вражає своєю розкішшю та багатством. Батьківщина швейцарських годинників та банків. І ще раз хочеться висловити слова подяки компанії "Аккорд тур" за подарунок на мій День народження - екскурсію до Люцерну, де воєдино зібрано все, що є символом цієї країни-високі Альпи, альпійське озеро, розписні будиночки, оборонні башти. Рекомендую поїхати саме сюди: " Бачив Люцерн"означає " Бачив Швейцарію". Це просто перлина цієї країни. Наступного дня ми побачили Женеву на озері якого і відсвяткували Новий рік з шампанським. Про все і не розповісти - це просто потрібно побачити. Особливо сподобались екскурсії " Інтерлакен і долина Лаутербруннен"та"Гальштат". Хочу заохотити придбати екскурсію саме в Гальштат - середньовічне поселення посеред Альп в Австрії на березі озера в підніжжі гір. Це просто кохання з першого погляду! Приємним сюрпризом був прекрасний бонус від " Аккорд тур" - ранок в отелі "Belmont" з вікна якого ти можеш споглядати чарівну картину засніжених Альп! Це просто неймовірне задоволення та враження, які залишаться в пам'яті на все життя! На завершення нашої подорожі нас чекала прогулянка на кораблику по Дунаю з келихом шампанського у Будапешті, під час якої ми і познайомились з містом.

Отже, залишається вкотре подякувати за організацію компанії "Аккорд тур" та Юлії Богачовій за чудову подорож та зануритись у різноманіття вибору інших турів на наступні мандри!!!

Інші відгуки Alla_podderegina

Реклама
Відгуки про інші тури