Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур-знайомство із Парижем

"Чудовий тур для людей, що вперше подорожують до Франції, зокрема Парижу, тому що туристам дають 2 повних дні перебування у цьому фантастичному місті - це, насправді, достатньо, щоб закохатись у нього, і все одно, замало щоб повністю все побачити.."

Відгук туриста Аккорд тур Пешко (Львів) на тур
Поїздка: 29 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французька для початківців Париж+ Діснейленд

Подорожували парою з родичами теж парою. Їхали зустрічати Новий рік у Парижі.

Програма туру розроблена чудово і святкування Нового року пройшло дуже вдало. У зв"язку із затримкою на кордоні ми не заїхали до Варшави, але нам поміняли цю екскурсію на додаткову у Парижі - і це рішення нам дуже сподобалось, бо акцент у турі ми ставили саме на Париж. І він нас не розчарував - це романтичне і шикарне місто! Але щоб повністю осягнути його красу треба їхати сюди, як мінімум на 5 днів.

Дуже радимо екскурсію до Нормандії. Займає пів дня, але цього варте. Ми назавжди запам"ятаємо пікнік зі свіжими морепродуктами і шампанським на березі океану (шампанське брали із собою, морепродукти купували там на рибному ринку). Це найпрекрасніший курорт, який доводилось бачити.

Готелі для ночівлі у всіх країнах були чудовими - чистенькі, заселення без проблем, сніданки прекрасні (у Франції сніданок був трошки скромніший, але це компенсувалося божественними круасанами і смачною кавою).

Автобус нам попався, на перший погляд, класний - чистенький, акуратний - велике "але" проявилося при нічному переїзді - сидіння дуже незручні і неадаптовані для нічного відпочинку. Сидіння вузькі, від вікна майже не відхиляється, сидіння знаходяться дуже близько один до одного... Ми вже подорожували у подібних турах, і в тому числі, Аккордівських - але це найгірший автобус по зручності, який ми бачили. Телевізор у першій половині автобуса був зламаний і так, як наша керівник вмикала ДУЖЕ цікаві фільми, ми були змушені дивитись їх у зеленому кольорі і більше слухати і вгадувати, що відбувається у фільмі. Попри це, водії були дуже ввічливими, уважними до всіх туристів і після кожного відстою автобуса, ми бачили поприбираний і знову чистенький автобус.

Окрему подяку хочемо виразити керівнику Олі - це один із найкращих керівників, що нам зустрічалися. Оля професіонал своєї справи! Завдяки їй, тур був дуже злагоджений, цікавий і обсяг поданої інформації був дуже коректний і своєчасний. В лаконічній і лагідній формі була подана інформація людям по поведінці у готелях, що призвело до дуже культурного поводження наших співвітчизників на сніданках, у автобусі, при екскурсіях (все обійшлося без запізнень - чітко і приємно для всіх), а також під час переїздів ми отримали супер цікаві розповіді, факти і ознайомлення зі всіма країнами, які ми відвідали. Будь-які проблеми і питання подорожуючих вирішувались моментально. Вона здружила всіх туристів автобуса - і в кінці подорожі ми прощалися, немов, родина...

Звичайно, на приємну подорож у цьому турі вплинуло і те, що в автобусі зібралися дуже виховані, культурні і веселі люди, які створили гарну атмосферу для всіх. Всім привіт і велике дякую!

Дякуємо, Аккорд-тур за класний відпочинок, поїдемо з вами ще не раз!

Реклама
Відгуки про інші тури