Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Країна Санта Клауса Лапландська пригода

"Країна Санта Клауса. Лапландська пригода "

Відгук туриста Аккорд тур Ekaterina (КИЇВ) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Країна Санта Клауса виїзд з КиєваЛапландська пригода 

Бажаєте зустріти Новий рік у справжній зимовій країні? У країні, де величезні засніжені ялинки, немовби, нахиляючись донизу, вітають вас та супроводжують впродовж усієї подорожі? Де по дорозі ви випадково зустрічаєте господарів лісу – диких оленів, а короткий світловий день тільки допомагає вам поринути у магію північної казки?

Їдемо до ЛАПЛАНДІЇ!!!

Наш Тур “Країна Санта Клауса. Лапландська пригода” розпочався з 28.12.2019 особисто для мене з Києва (що неймовірно зручно, враховуючи проблеми з придбанням квитків на потяг напередодні свят). Проте частина групи вирушала в подорож з Вінниці, що також є безумовним плюсом даного туру.  

Перший день ми повністю присвятили дорозі та проходженням двох білоруських кордонів. На диво, митники, мабуть, вирішили зробити нам подаруночок і ніде довго не затримували – в готель у Вільнюсі ми приїхали близько 8 години вечора. Тому хто хотів мали вдосталь часу, щоб самостійно оглянути ще одне місто, що не заявлене в програмі туру.

З другого дня ми почали знайомитися з Прибалтійськими містами, а саме: з оглядової екскурсії Риги. Столиця Латвії виявилася досить милим містом, що зустріло нас морозним днем, проте різнокольорові будиночки, ярмарки та новорічна ялинка змогли підняти настрій. Лайфхак для мандрівників зимою: „Змерзли? Заходимо в сувенірні крамнички та зосереджено вдаємо, що нам дуже потрібен саме ЦЕЙ магнітик. Відігрівшись – рушаємо далі))) ”.

Далі була дорога до Таллінну та паром на Гельсінкі. Найбільше вражень паром справив на нашому зворотному шляху, адже ми потрапили в невеликий шторм. Однак цього вистачило, щоб зрозуміти „вирушати тобі в подорож круїзним лайнером на майбутнє, чи тільки тверда земля – твоє”. Мені пощастило))))

Передноворічний день став початком маленької казки під назвою „Лапландія”. Маленьким нашим туристам обов’язково до відвідування Арктичний зоопарк Рануа. Дорогою через засніжений ліс ви зможете побачити сов, білого ведмедя, вовків, лисиць та багато багато інших тваринок. Ну і звичайно ж тут почалося наше знайомство з ОЛЕНЯМИ))) Але про них пізніше!

Далі по програмі обов’язково для відвідування уже для наших дорослих мандрівників – катання на снігоходах. Переодяглися в спецодяг, посміялися з нашого вигляду, пішли охоплювати нову професію водія))) Як не дивно, керувати снігоходом виявилося зовсім не складно і на суцільному адреналіні дві години пролетіли непомітно. Хоча це й найдорожчий факультатив у всьому туру, проте воно того варте! Не вагайтеся! Емоції залишаються на все життя)))

Перший день Нового року у нас був присвячений дитячій мрії дорослих і малих: ми вирушили в дитинство, в гості до Санти Клауса. Зробивши фото з головним персонажем нашої подорожі, ми вирушили досліджувати резиденцію Санти. Відправити лист, накупити сувенірів, зробити фото на перетині з Полярним колом – години дві більш ніж достатньо. Далі Санта Парк! Для дітей тут точно є чим зайнятися: розмалювати пряник, відвідати школу ельфів та виставу, сходити в крижану кімнату до Снігової королеви.

Про поїздку на ферму оленів можна говорити довго. Господарі ферми виявилися неймовірно привітними. Розповіли про життя цих тваринок та відповіли на всі наші питання. Без проблем можна було зробити фото з милими оленятами, нагодувати їх з рук мохом. Ну і безумовно як без катання в оленячій упряжці? Мабуть, одна з найкращих екскурсій за весь тур! Море позитиву від цих тваринок)))

Щодо готелей, то всі були на досить високому рівні. Особливо у Фінляндії. Не дивно))) Сніданки різноманітні – голодними точно ніхто не лишився.

Потрібно окремо подякувати нашим водіям – завжди приїжджали навіть раніше, ніж було заплановано по часу. А враховуючи, особливість погодних умов у Фінляндії, водії повинні мати особливі професійні навички та витримку. Завжди з гарним настроєм, жодного конфліктної ситуації впродовж туру не було)))

Ну і звичайно ж невід’ємна, але одна з найважливіших складових туру - супроводжуючий гід. У нас був Андрій Нешпір. Це ще один подаруночок на Новий рік) Вміє чітко, але ненав’язливо організувати групу, завжди привітний та знає відповідь на все. З ним не страшно і в Лапландію!)

А ще у нас були українські пісні!) Не знаю, хто як, а галерка співала)))) Хто як знав і вмів)))

Коли вирушала в подорож, думала що тур підходить більше для відпочинку з дітьми. Як я помилялася. „Країна Санта Клауса. Лапландська пригода” – ексклюзивна історія, в яку посеред року не потрапити. Тільки на Новий рік, тільки для сміливих! Подорожуйте!

Інші відгуки Ekaterina

Реклама
Відгуки про інші тури