Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новорічний тур - нові пригоди!!!

"Все почалося з того, що мене угараздило взяти тур на Новий рік..."

Відгук туриста Аккорд тур Наталі (Львів) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Наша поїздка тривала добрих 6 днів, під час яких ми встигли побувати у Польщі, Німеччині, Франції та Чехії.

1. Напевно для початку варто сказати декілька слів про "Термінал А" і 30 грудня... Там відбувалось справжнє пекло, яке напевно ніколи не закінчується; 30 грудня виїхало більш ніж 150 автобусів, можна собі уявити скільки людей було всередині. Оголошення були дуже нечіткі (говорило 3 людини, тільки 1 жінка більш-менш говорила зрозуміло), коли оголосили про посадку відразу декількох автобусів, всі люди пішли до виходу, але протягом 10 хвилин так і не змогли вийти, бо приїхали інші туристи, яким ну дуже кортіло зайти в середину. Я вважаю, що працівниками терміналу можна було забезпечити правильний рух (вихід-вхід). Поки самі туристи не почали регулювати рух - ніхто і не дивився на ту тисняву, як тільки щось пішло вперед, то відразу з'явилися якісь "працівники", які тільки викрикували: "Спочатку дайте людям вийти".

2. В автобусі нас було 44 туриста, різного віку, як молоді пари, так і дамочки "цікавого" віку. З цих слів можна зрозуміти, що пригоди почались уже в автобусі... але до цього ще повернусь..

- Автобус, на мій зріст (176), був максимально незручний, як би я не просила людей переді мною піднімати крісла, все рівно отримала синяки на колінах.  

- Клімат контроль, за словами водіїв, не регулювався (тобто автоматичний), що призвело до різких перепадів жари і холоду і відповідно ми трохи вхопили нежить.

- Водії (Володимир і Володимир) були дуже вправні (відчували габарити автобуса, їхали плавно) але, на жаль, не дружили з навігатором, як мінімум двічі ми заблукали і втратили багато часу на переїзд.

3. Екскурсії у всіх містах були чудові!!! Наші екскурсоводи справді були комепетентними і, що найголовніше, цікавими. Колоритний мужчина в Дрездені так нас захопив розповідями, що ми забули про холод. Аналогічні ситуації і в Парижі і в Празі. Але для себе я б хотіла виділити п. Єгора, що проводив нам пішу прогулянку на Монмартр (Париж, Франція), я б повторила цей маршрут знову і знову, дуже вдячна йому за емоції.

4. Готелі були чудові і зручні: в Польщі дуже ситний сніданок, але не вистачило гарячої води; в Парижі було стільки зручностей, я вперше таке бачу (посудомийна машинка з засобом для миття, окрема губка і засіб для миття посуду вручну, фен, холодильник, плита, чай/кава і чайник і шампунь відповідно), але на сніданок я не встигла отримати порцію... не з вини готелю, а з вини нашого українського менталітету, який хапав все, що бачив, хоча порції були чітко розраховані... як мінімум 1 круасан на 1 людину, а не 3 штуки на 1 рильце, яке їх таки недоїло.... ; у Празі все теж було на висоті, як і завжди.

5. Керівник групи - Комаринська Яна, це людина, яка витягувала на собі абсолютно все. Оскільки ми були мандрівниками не з власної волі (водії блукали і деякі туристи вічно запізнювались), екскурсії зі швидкістю світла могли змінюватись (тобто порядок їх проведення), але Яна вправно вирішувала всі ці ситуації, з таймінгом вона на "Ти", було видно, як вона враховувала всі побажання туристів щодо тих чи інших екскурсій і їй таки вдалося влашувати все!!!

Чесно, я не знаю які повноваження мають керівники групи, але я б точно їх доповнила. Я просто дивуюсь які неадекватні люди взагалі бувають, хоча чому тут дивуватись.... деякі особи вищесказаного "цікавого" віку постійно конфліктували як з нами, туристами, так і з Яною, постійно вказуючи їй скільки часу їм треба дати на ту чи іншу справу, звинувачували її у довгому проходженні кордону, що скоротило час перебування у Кракові (хоча всі ми знаємо, що кордон - це окрема ситуація, яка ні від кого не залежить), вели себе некультурно та безвідповідально (постійні запізнення, що теж гальмували програму туру), вважали себе власниками даного автобусу і давали розпорядження з будь-якого приводу, якісь гроші ще вимагали... Всі ці ситуації Яна вирішувала як справжній професіонал і як мінімум Людина, тому що на те пихате ставлення, я б відреагувала точно не спокоєм та адекватністю, як робила це вона.

Дуже  вдячна Яні за атмосферу, яку вона створювала, незважаючи на негативний дух зі сторони тих дамочок. Чесно, я б неодноразово поїхала під її керівництвом кудись!!! Але як уникати чи фільтрувати туристів, які не вміють себе вести - це вже інше питання...

Всім гарних поїздок і незабутніх емоцій!!!

 
Реклама
Відгуки про інші тури