Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож

"Вже не вперше подорожуємо з Аккорд-туром і кожного разу повертаємося з бажанням відкривати для себе нові місця саме з Аккордом. Остання подорож в турі "Три горішки для Попелюшки Дрезден, Моріцбург, Прага" переконала, що це дійсно так."

Відгук туриста Аккорд тур Nata (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 30 січня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Три горішки для Попелюшки  Дрезден, Прага, Краків

Самі враження від побачених вперше місць Кракова, Дрездена та Праги приємні. Дуже компетентні екскурсоводи зацікавили своїми розповідями. Одне, передноворічний бум став затримкою в часі на кордоні і відповідно приїзд у готель був пізній.

Та більше хочу написати за людяність і підтримку компанією своїх туристів у неприємних і складних ситуаціях. Наприкінці подорожі під час відвідування торгового центру ми втратили барсетку із закордонними паспортами та кошти. Важко словами передати той розпач, що відчуває людина в незнайомому місці за межами рідної країни без документів. Звісно, тур не міг перерватися для інших туристів, саме тому нас залишили в Кракові на зупинці, а автобус вирушив до кордону. Та завдяки професійності гідів компанії Аккорд-тур, ми постійно відчували підтримку. Керівник нашого туру, Лисенко Віталій, проявив витримку і професійність, зв'язався з компанією та отримав інструкції, як краще вийти з цієї ситуації. На "чесне" слово дав нам кошти на перші витрати та передав нас іншому гіду, Олені Бобровській. Дякуємо цій чудовій дівчині, вона підтримала нас не тільки словами, які просто були необхідні в той момент, а й забрала зі своєю групою до готелю, де оператори компанії забронювали для нас номер зі сніданком. А зранку довезли на автобусі до консульства. Завдяки цьому ми не втратили час і за годину вже тримали в руках тимчасові документи для повернення в Україну. Та наскільки приємно було дізнатися від Олени, що ввечері нас чекатиме третя група Акорду, що повертається додому і забере нас із собою. І теж приємні слова підтримки від водіїв автобусу, туристів та керівника групи Надії Сторожук)))

Отже, ми переконалися в професійності усієї команди компанії Аккорд-тур на власній біді. І тільки завдяки такій злагодженості в діях затрималися лише на день у Кракові. Щиро дякуємо всім Вам за справжню людяність і підтримку, Ви найкращі!!!!!!

Бажаємо й далі дарувати неперевершені враженнязі туристам з різних куточків нашої країни!
Реклама
Відгуки про інші тури