Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок Французький поцілунок

"Бронював поїздку на інший тур, ще 5 місяців заздалегідь на 25.12.2019року. Перед поїздкою десь за 5 днів зателефонували і повідомили, що група не назбиралась і запропонували інші для вибору на цю ж дату. Вибрали Французький поцілунок і не пошкодували"

Відгук туриста Аккорд тур budko85 (Стрий) на тур
Поїздка: 25 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

Подорожую не вперше автобусним туром і їздили різними турфірмами і маю порівняти між організацією і іншими нюансами.

Цього разу вийшло так що скористався Аккорд-туром. Бронював поїздку на інший тур, ще 5 місяців заздалегідь на 25.12.2019року. Перед поїздкою десь за 5 днів зателефонували і повідомили, що група не назбиралась і запропонували інші для вибору на цю ж дату. Вибрали Французький поцілунок і не пошкодували.

Приїхав у Термінал А своїм авто і ціна стоянці 60грн/доба, а мені по телефоні сказали 30грн/доба. Мені дуже не сподобалось те, що на гарячій лінії сказали одну ціну, а на стоянці іншу... тут або хтось заробляє чи обманює, або працівники не знають цін. (великий мінус). Друге не приємне питання навушники до аудіогіда, мене ніхто не повідомив що за них треба буде доплачувати 4Євро, в мене навушники були свої, але ні треба купити, так би мовити добровільно примусово.

Рейс 461 виїхав за графіком і перетнули кордон теж швидко. По дорозі виявилось прибуття вчасне, навіть у деяких місцях (Париж) прибули швидше ніж зазвичай (зі слів керівника групи — Білецька Ірина): ми прибули до 9 ранку бо автомобільні шляхи не були завантажені, через те, що щойно минуло Католицьке різдво і на годину були швидше. Програма туру чудово підібрана, на місцях зустрічали нас хороші та освічені гіди, які цікаво і корисно подавали свою розповідь

Готелі непогані, деякі б здалось краще повтирати від порохів власнику, хоча для відпочинку це не впливало, було тепло, оскільки це зима тому мерзнути не довелось. Сніданки теж смачні тому бувало гірше. Організація керівника групи трішки потребує кращого (знову повторюся подорожував вже автобусними турами і маю з чим порівняти). Але Ірина ввічлива і мала терпіння до нас всіх. Приїхали в термінал теж вчасно (ну тут вже залежить від кордону).

З 10 балів я б поставив 8 балів. Подорожувати Аккорд-туром буду рекомендувати.
Реклама
Відгуки про інші тури