Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перший автобусний тур в нашому житті

"Все розпочалось з завірюхи на терміналі А, але тур пройшов незабутньо"

Відгук туриста Аккорд тур Chernysh (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 05 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

З 5 по 9 січня подорожували вперше в житті з Аккорд туром, були вперше в Європі. Були певні хвилювання за те, як перенесемо дорогу, як подолати мовний бар'єр (володіючи лише українською та російською мовами). Але всі хвилювання були марні, адже з нами був МЕГА СУПЕР класний супроводжуючий Путьо Михайло, який постійно пояснював все в деталях, організовував все на вищому рівні.

Все розпочалось з завірюхи на теміналі, були певні хвилювання, що погода зіпсувалась, але знову ж завдяки професіоналам водіям - дорога не видалась важкою. Спочатку був Польський кордон (стояли дуже довго близько 5 годин), ну тут мені здається проблема Аккорд-туру, оскільки одночасно з терміналу відправилось близько 10 автобусів, через що і створилась черга на кордоні. Мені здається можна зробити інтервал між виїздами 30-60 хвилин і тоді буде менше проблем при проходженні кордону.  

Першим містом був Краків, екскурсовод Стас цікаво провів оглядову екскурсію, дав відповіді на всі запитання туристів. Після оглядової екскурсії ми відправились на "Пива багато не буває", в ході екскурсії скуштували 2 види пива, а також поласували смачним обідом, після екскурсії мали вільний час для прогулянки містом, фотосесії, а також частування смаколиками на різдвяному ярмарку. Ввечері відправились у готель Fero Express, який прийняв нас привітно.

Другого дня був ранній виїзд і тривалий переїзд у Краків. У Краків ми приїхали близько 14.00 по плану спочатку було заселеня в готель Adeba. Наш супроводжуючий Михайло зателефонував в готель, попередив про наш приїзд, сказали все добре, можемо приїжджати, а по приїзду виявилося що близько 5 номерів не готові до заселення (не прибрано, зламані замки), а також заселення відбувається лише після реєстрації за паспортом кожного туриста. На заселення ми витратили майже 2 години, тому екскурсія Прагою була практично в темну пору доби. Не дивлячись на такі негаразди, Прага сподобалась на 100%. Екскурсовод Діма дуже цікаво і пізнавально провів оглядову екскурсію, а потім ми мали змогу відвідати екскурсію "Таємниці королів" - це була найкраща екскурсія за весь вікенд. Після екскурсії ми мали вільний час, дякуючи Михайлу та Дмитру, які зорієнтували на основні місця в місті та шлях до готелю, побачили все, що планували, відвідали магазини Праги, а ввечері втомлені але задоволені повернулися до готелю.

Вранці знову був переїзд до Відня (Австрії). Я очікувала від цього міста незабутніх позитивних вражень, а отримала повне розчарування.... По перше ми потрапили в день, коли завершились новорічно-різдвяні свята і в місті інтенсивно проводилось прибирання прикрас. Також в місті повним ходом іде реконструкція... Ну і одним  із самого негативного це була екскурсовод Лідія, яка нудним голосом розповідала про місто Відень і майже всі її розповіді були зведені до хто з ким і коли мав інтимні стосунки, в кого скільки було коханок... Ну і таке подібне.... На одному місці стояли по 15-20 хвилин, а коли переходили з місця на місце замість цікавих розповідей про місто, країну намугикувала собі якусь мелодію (якщо це можна назвати мелодією), а також сильно хекала у мікрофон. Далі було ще гірше - екскурсія "Величний Відень". Ця ж Лідія повезла нас на екскурсію до будинку Хундертвасера та замку Бельведер. Біля химерного будинку продовжувала такі ж незрозумілі історії розповідати, як і по місту, потім пішла грітися у середину, спілкуватися з барменом, а про замок Бельведер розповідала хвилин 15-20 нудні історії (біля воріт). Ми зробили висновок, що їй просто було лінь ходити. Не травмуйте психіку туристів - екскурсовод Лідія - не екскурсовод... І це думка не лише моя, а більшості туристів.  

На щастя це єдине що було негативного у подорожі.  

Далі ми відправились у Будапешт, поселилися в готель Atlantic, ввечері не працював інтернет, були брудні рушники, а також в номері було брудно (пилюки на палець), на другий день рушники замінили, інтернет ввімкнули, а от пилюку ніхто не витер. Але це дрібниці, оскільки далі була чудова оглядова екскурсія з Пані Оленою. Від будапешту очікувала набагато менше емоцій. Насправді захоплюючі історії, просто шикарна архітектура міста. З Будайською частиною міста нас познайомила екскурсовод, а сторону Пешта ми вирішили вивчити самотужки. Дякуючи інтернету та гугл-картам нам вдалося побачити все заплановане. День пролетів як хвилинка. А ввечері нас чекав романтичний кораблик "У світлі тисячі вогнів" - це була ізюминка всього туру! Ту красу, яку ми побачили з палуби корабля, залишиться в наших очах і серцях назавжди. А безлімітне шампанське лише підняло ще більше настрій і додало красок сіяючому Будапешту.

Ввечері задоволені повернулися до готелю, а вранці поїхали до купалень Мішкольц-Тапрольце. Після такого насиченого туру купальні дали можливість розслабитись, порелаксувати. Це було круто.

І на завершення ми поїхали у м. Токай на дегустацію вин. Все було б нічого, якби не зіпсувалася погода, була сильна ожеледиця. На жаль, ні водій попереднього автобусу, ні власник погребу не попередили про слизьку дорогу, тому наші водії поїхали по вулиці, на якій було до см льоду. Далі був пісок, який розсипали по дорозі, потім чекали більше години дорожню службу. яка посипе повороти вкриті льодом. Втратили ми на цьому місці більше години, але водії поступили професійно, вони не ризикували нашим здоров'ям, життям. Оцінили правильно ситуацію, Михайло підняв на ноги пів регіону, щоб нам допомогли вирішити ситуацію. Одни словом - молодці!!!

Здорові та задоволені ми повернулися до Львова.

Хочеться від усього серця подякувати:

1. супроводжуючому Михайлу, який чітко, толерантно, врівноважено вирішував усі ситуації, які були у турі, на 100 % викладався, переживав за кожного туриста, відповідав на усі запитання (навіть інколи безглузді), прислухався до думки кожного туриста, з будь якої ситуації знаходив вихід, приймав будь яке рішення спільно з туристами.

2. водіям, які чітко, професійно, вчасно прибували на всі місця зустрічі, комфортно перевозили нас. (Єдине побажання водіям - хоча б раз-два за тур протирайте вікна, оскільки на третій день вікна були такі брудні, що не можна було милуватися краєвидами, які проїжджали)

3. усім екскурсоводам (окрім Лідії у Відні)

4. Усім готелям та персоналу готелів за оранізацію нашого відпочинку та смачних сніданків

5. І однозначно хочу подякувати усій групі туристів, які були організовані, пунктуальні, позитивні впродовж усього туру.

6. Туристичній фірмі "Поехали с нами" та менеджеру Олександрі, яка порекомендувала даний тур

7. Туроператору Аккорд тур за підбір персоналу та організацію нашого відпочинку
Реклама
Відгуки про інші тури