Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Новорічна казка

" Хочу висловити щиру подяку всій команді Акорд-туру за новорічну подорож «Три горішки для Попелюшки». "

Відгук туриста Аккорд тур лисенок (Кропивницький) на тур
ще
34
фото
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три горішки для Попелюшки  Дрезден, Прага, Краків

     Першим казковим горішком став вечірній Краків у святкових вогнях: ярмарок на площі біля Сукенниці; таємничий Вавельський замок; дихаючий вогнем Вавельський дракон.

     Другим горішком мав стати Дрезден. Та все пішло не за планом. В автобусі згорів акумулятор. Акумулятор поміняли, але три години було безповоротно втрачено. Якраз, їх нам і не вистачило на подорож до парку «Бастай». Це було дуже прикро.

     Звичайно, екскурсія Дрезденом з паном Віллі була захоплюючою: Фрауенкірхе, стіна курфюрстів, величний Цвінгер, мелодія порцелянових дзвіночків, Дрезденська опера.

     Незабутнє враження справила Дрезденська картинна галерея. Побачити оригінали робіт Рембрандта, ван Дейка, Рубенса, Пуссена, Вермеєра, Дюрера, Ель Греко, Рафаеля, Ботічеллі, Веронезе… Тільки заради цього варто було поїхати у тур.

     Третім горішком стала Прага. Новорічна ніч 2020 у Празі була дійсно казковою. Святкова, вируюча радісними обличчями, Прага, вогні, феєрверки, сміх, новорічні побажання, бій годинника Орлой на Староміській площі, склянка гарячого глінтвейну (чехи називають його «сварено вино»).

     З не меншим захватом блукали ми наступного ранку вулицями Літомержице – одного з найстаріших міст північної Чехії. Місто невелике, але дуже гарне, затишне і спокійне. Жаль, що тут не була запланована екскурсія.

     Та й день у Празі був не менш цікавим та насиченим. Катання на кораблику по Влтаві: чаруючі краєвиди Праги, захоплююча розповідь ерудованої та дуже позитивної пані Рими, смачний обід на кораблику.

     А ще нас очікувала цікава екскурсія містом у супроводі пані Олени. Та найбільше запам’яталася містична екскурсія «Тіні старого міста», яку провела дуже харизматична відьма Вікторія.

     В Остраві найбільше часу було відведено шопінгу: час було проведено з користю і не без задоволення.

     Тур виправдав мої сподівання. Уже почала планувати літню відпустку з Акорд-туром.

Інші відгуки лисенок

Календарь 24.07.2021 - відгук на тур Подорож в Каппадокію…
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури