Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш перший автобусний тур

"Тур вийшов шикарний! Команда суперпрофі! Група чудова! Невдоволення лишив лише автобус."

Відгук туриста Аккорд тур gorinich (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

На початку те, шо не сподобалось. Автобус. Його стан був на хитку троєчку. Спинки деяких сидінь були наглухо закручені болтами (не регулювались), салонні лампи не світились, решітки вентиляції болтались (неможливо було скерувать потік повітря), обшивка місцями відходила, система вентиляції дула скрізь щилини, столики у сидінь та центральна тумба розвалювались, центральний годинник жив власним життям, а мультимедійна система відмовлялась працювать. На додаток, у першому ж місті автобус зламався, та пішов на ремонт, через шо нам довелось простоять на морозному сквознячку на місці посадки зайвих пів години. Коли б нас не погнали одразу в дорогу, мабудь, вимагали б заміни автобусу на старті. На цьому негатив скінчено. Далі величезна купа позитивних емоцій!

За тиждень ми проїхали шість країн! Міст було відвідано ще більше. В нас було закладено два міста факультативно, якшо встигнемо. І ми таки всюди встигли. Це була наша перша мандрівка такого масштабу, і вона виправдала наші сподівання. Рушимо ще!

Шо запам'яталось: Вроцлав зустрів казковими новорічними ярмарками, Берлін вразив монументальністю, закаканий Брюсель прикривався пісяючим хлопчиком, Прага приголомшила плотністю готики на квадратний сантиметр, будь яке поселення Нідерландів (Амстердам, Волендам, Зютфен, Заансе Сханс) переносило в світ казок та пряничних домиків. Як венець, новорічний Париж!

Готелі дуже поповнили наш досвід з приводу різноманіття того, на шо можна натрапити: від чарівного замку в Зютфен до кумедної будови в Чехії в стилі НІІ з радянського фільму "Чародєї", від прекрасного сніданку в Зютфен до незрозумілості у французів. Вдало, дуже вдало все було сплановано та виконано.

Тому, окрема подяка нашому колективу: Роман Тарликов! Наш головний координатор, куратор, керівник, та за сумісництвом гід. :) Коли б не його вражаючі здібності організатора, ми і половини не встигли б. Завжди вчасно інструктував, влучно підмічав, підказував, направляв, акцентував увагу на важливих речах, домовлявся. Завдяки йому ми побачили, як живуть пересічні голандці в Зютфені, як працює проста амстердамська вчителька, як нелегко достається хліб простим румунським циганам під ейфелевою вежою. Водії Дмитро та Андрій - висший клас майстерності та вправності! Ви б бачили, як вони правили ту величезну бандуру в запружених вуличках Парижу! Як всувалися в такі вузьки прольоти в Чехії, шо там пройти було б вузько! Однозначно великі майстри своєї справи.

Тому, висновок може бути один: треба ще! Моя сім'я дуже вам всім вдячна за наші новорічні пригоди. Ми будемо дуже раді зустрітися з вами знову на нових шляхах, шо поведуть нас до нових незабутніх пригод. Рома, ми з тобою згодні хоч на місяць! Лише попередь про час.

До компанії Аккорд-тур окреме величезне прохання: дайте можливість замовлять перші два місця за другими дверима незалежно від їх номеру. Пояснення: коли ми замовляли цей тур, ви наповнювали автобус на 53 місця, в якому номери місць за дверима були одні. Їх нам і дали. Але, напередодні виїзду ви змінили автобус на менший, де номери місць за другими дверима були інші. Ми з дружиною, обидва під два метри ростом, змушені були втискатися в звичайний ряд, коли на місцях за дверима, де місця для довгих ніг в два рази більше, ютилися дві маленькі дівчинки. Дякую за розуміння.
Реклама
Відгуки про інші тури