Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрія здійснилася

"Все неймовірно чудово та незабутньо, слів для опису не вистачає потрібно лише побачити на власні очі"

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Одеса) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустріч з Сантою в Лапландії

Подорожуємо вже тричі усією сім'єю. Сину 10р. , який мріяв відвідати Санту та його мрія здійснилася. Повернулися з великою кількістю задоволення. Тур зачарував різними гарними місцями. Щоб потрапити до Санти ще відкрили для себе багато гарних країн. Як тільки потрапиш на його резиденцію навіть кожен дорослий відчуває себе дитиною і хоче скористатися можливістю доторкнутися і побачитися з ним. А фото кожного дня нагадує те відчуття, ніби знову потрапляєш в дитинство. Відчуваєш, що потрапив в казкову країну, де відбуваються лише чудеса.

Захоплює дух, коли потрапляєш в Парк Санти, який не залишив без дивовижних емоцій, де відвідали крижану печеру, посиділи на крижаному кріслі, відвідавши школу ельфів відчуваєш себе казковим персонажем.

Драйвово, чудово, весело прокаталися на снігоходах в пошуках Північного сяйва, але побачити не пощастило та тепла, гарна атмосфера врівноважила ще відчуття.

Захоплюючий, та незабутній візит до оленячої ферми не залишився осторонь. Вдалося погодувати їх з власних рук, а також і прокататися в санях, помилуватися гарними засніженими пейзажами.

Тур пізнавальний та цікавий, підібрані гарні місця для екскурсій. Згадувати буде, що надовго. Дуже задоволені нашим керівником групи Денисом Горчаковим, який уміло підбирав аудіо та відео матеріал, створював позитивну атмосферу на протязі усієї подорожі. Були незначні негаразди з поселенням, але він все вирішив відразу, що ми і не встигли засмутитися. Сподіваємося ще з ним зустрітися в наступних подорожах. Водії також були чемні, вчасно та безпечно доставляли в назначені місця. До нових зустрічей!!!!!!!!

Реклама
Відгуки про інші тури