Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур але точно не останній

"Все починалося дуже класно і закінчилося просто неймовірно. Обов'язково ще поїду."

Відгук туриста Аккорд тур Lesyunia_16 (Івано-Франківськ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 05 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур На одному диханні: Мюнхен, Цюріх, Венеція

Їздила в тур 05.01-09.01 повернулася з неймовірними та незабутніми емоціями.

Насамперед хочу подякувати Accord tour за таку можливість відвідати чудові країни та отримати нові та неймовірні враження та емоції.  

Хочу подякувати нашому керівнику групи  Віталії Пономаровій в першу чергу за її позитив та хорошу організовану роботу, за її доброзичливість та ввічливість та її підхід до людей, вона протягом цілого туру завжди відповідально ставилася до своєї роботи, завжди відповідала на наші запитання та все чудово і доступно пояснювала, хоча в нас і було дуже багато питань але вона просто молодець. Вона була завжди поруч з нами. Дякую за її  витримку. Нашій групі дуже повезло з нашим керівником.

В тім числі хочу подякувати водіям Роману та Ігору  з ними нам теж повезло, вона справжні професіонали своєї справи. Вони завжди швидко, вчасно та найголовніше обережно довозили нас до призначених місць та готелів.   Веселі, хороші та завжди на позитиві з якими приємно спілкуватися та їздити в такі тури, адже багато залежить від водіїв та керівника групи. Щиро дякую вам за ваш професіоналізм.  

А ще дякую групі за пунктуальність, тому що майже всі прибували них місце відправлення вчасно, та за позитивну енергетику.  

Дякую за неймовірні емоції та щирі враження від туру.  

 
Реклама
Відгуки про інші тури