Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Три країни за три дні

"Максимум вражень від Європи за три дні, враховуючи суперекономну вартість туру. Тур досить активний - цілком відповідає назві "Празький експрес", тому з дітьми менше 10р. буде важко. Незабутні враження і класні фото гарантовані))"

Відгук туриста Аккорд тур Natalia (Львів) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 09 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Празький експрес + Дрезден Прага, Карлові Вари, Краків

Ми їхали компанією. Вибором туру задоволені на всі 100% - хотіли максимум вражень, побачити якнайбільше, що й отримали)) За три дні побували в Кракові, Празі, Дрездені і заповіднику "Саксонська Швейцарія". Санітарних зупинок достатньо - нам вистачало повністю. Автобус випав новий і чистий, дуууже вже був теплий - спали в футболках (то вже кому, як подобається - мені б хотілося прохолодніше). Наш тур з 9.01 по 12.01, то на кордоні черг не було зовсім, ані при виїзді, ані на звороті. І ще один плюс поїздки в такі дати - невелика кількість туристів, бо католицьке різдво минуло, але святкова атмосфера і прикраси ще є!!

Якщо в попередніх відгуках писали туристи, що часу на Краків не лишалося бувало й зовсім-лише проїздом, то наша група мала там 9 годин вільного часу. Тому обходили Краків увесь, були б сили і терпіння)) І майте на увазі, що більшість сувенірних магазинів, кафешок і ресторанів у Кракові закриваються рано - 17:00-18:00, але завжди виручить MacDonalds (там, до речі і в туалет можна сходити безкоштовно, або ще в торгових центрах). Встигли послухати і трубача з Ратуші і вечірній Краків роздивитися! У нас виїзд з Кракова був пізній (близько половини першої ночі, оскільки перед тривалими переїздами автобуси їдуть на відстій, який триває 9 год), то виїздили всі добре втомлені.

В Прагу ми прибули зранку, екскурсія почалася з 9:00, туристичних груп в такий час ще небагато, то зручно і все роздивитися і наробити гарних фото на Карловім мосту. Ми брали екскурсію на кораблі по Влтаві - то заодно і пообідали там)). Дуже гарно і мальовничо, було сонячно, небо з гарними білими хмарками - тут нам пощастило, фото просто супер!! Перед кораблем екскурсію Градчани не брали, роздивлялися Прагу самі. Поселення в готель після екскурсії на кораблі, а це близько 17:00 було у нас, тому треба мати на увазі, що після 14:00, це не може бути далеко не 14:10)). Готель чистий, акуратний, усе в душі працювало, нічого не протікало)) Ми брали вечірню екскурсію Прагою - хоча всі були втомлені, але дуже задоволені - вечірня Прага зовсім по-іншому сприймається, аніж вдень. Сніданок був не шикарний, але мені достатньо і смачно, можливо комусь буде замалим асортимент страв, але голодними не будете.

Після виселення з готелю (у нашому випадку це було до 10:00) є вибір: лишатися до вечора в Празі (наша група гуляла до 23:00), або Дрезден чи Карлові вари. Ми брали Дрезден (місто просто сууупер-архітектура вражаюча, не схожа на Краків чи Прагу, які подібні між собою). Оглядова екскурсія в місті тривала (близько 2 год) і інформативна. Ми брали екскурсію заповідником Саксонська Швейцарія - дуже-дуже класно - після архітектурних пам'яток і соборів така велична і незаймана краса природи сприймається просто сууупер!!! Величезні вапнякові гори, вигляд на Ельбу, пороми на річці, білі хмарки, нижче ніг... - краса неймовірна)). Після екскурсії мали ще 2 год в Дрездені погуляти по місту, чи закупитися в Галерїї. Частина туристів лишалася в Дрездені після оглядової екскурсії спеціально для шопінгу з гарними післяноворічними знижками у фірмових магазинах. Ввечері повернення в Прагу, забрали туристів, які там залишилися і виїзд в Україну. Ми прибули до "Терміналу А" вчасно - близько 13:00.

Загальні враження від туру супер позитивні! Для нас це була друга подорож з Акорд-Туром. У нас гідом була молода дівчина (Тетяна), це була її здається лише четверта поїздка, тому брак досвіду іноді відчувався, але старалася щоб усе було по графіку. Та завдяки тому, що група нам випала дуже класна, "чемна" і організована все встигали вчасно, нікого не губили і проходили кордони без проблем. Однозначно рекомендую, лише варто добре зважити всі нюанси, тим, хто планує брати дітей з собою, адже дві ночі в автобусі і багато піших прогулянок!!

Гарних і вдалих усім подорожей!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури