Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Нереальний відпочинок!

"Все було чудово! "

Відгук туриста Аккорд тур Наталочка (Чернівці) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 05 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Балтійські береги Вільнюс, Рига, Таллінн + Стокгольм!

Вперше поїхала в такий тур, і залишилась безмежно задоволена!  

Всі дні пролетіли на одному диханні.  

Вибираючи тур, перечитувала попередні відгуки, і була приємно здивована описами, особливо про круїзний лайнер. А тепер і сама переконалась в тому, що це те, заради чого варто обрати саме цей тур!  

В перший день зустрілась з керівником нашої групи Хомич Марією - дуже приємна і хороша дівчина. Нам повезло не тільки з Марією, а й з водіями - вони дійсно молодці. (Володимир і Ігор якщо не помиляюсь) Разом вони забезпечили нам чудову атмосферу, приємне спілкування і проявили себе справжніми професіоналами своєї справи.  

Після перетину кордону наш автобус зламався, і ми простояли 4годині чекаючи його заміну. Але це не створило дискомфорт, оскільки в нашій групі зібралися врівноважені та розуміючі люди. Тим більше Марія та водії старались якнайшвидше вирішити цю проблему. Години пролітали під час перегляду класних фільмів.  

Пересівши в інший автобус, всі були задоволені. Він був набагато більший, зручніший, кожен міг зайняти два місця, і це було великим плюсом під час нічного переїзду.  

Приїхали в Ригу коли почало світати, і тут знову браво нашим водіям. Нажаль у Вільнюс ми не заїхали, оскільки день короткий, і дуже швидко темніє. В нас був вибір побачити нічні Вільнюс і Ригу, або провести день і ніч в Ризі. Ми вибрали краще ознайомитись з Ригою, ніж відвідати два міста, і нічого не побачити. Рига дуже гарне місто, з чудовими людьми, і нормальними цінами. Після заселення в досить не поганий, чистий готель, ми самостійно поїхали в нічну Ригу, заблукати там неможливо, сміливо можна запитати все що потрібно російською мовою. Обов'язково відвідайте Юрмалу, там дуже затишно та спокійно.

Після сніданку, виїхали в Таллінн де заселились на лайнер. Радості небуло меж. Вражав величезний маштаб парому, кількість людей на ньому. Каюти хоч і маленькі, проте дуже комфортні, чисті, місця більше ніж у купе поїзда. На лайнері знайде розвагу абсолютно кожен. Ще один плюс, Марія розповіла нам про все, що потрібно знати.

На паромі сніданок коштує 15Є, не пошкодуйте цих грошей, щоб хоча б раз поснідати під час сходу сонця.  

Якщо вам кажуть міняти євро у крони на паромі, щоб купити сувеніри в Стокгольмі, це не обов'язково. Якщо у вас є карта, можна розраховуватись нею, якщо ні, то купувати можна за євро, і решту повертають також у євро. На рахунок того, що в Стокгольмі дуже дорого, я б так не сказала. Ціни такі, як і в багатьох країнах за кордоном.  

Ну а Стокгольм звичайно неймовірний. Додаткових екскурсій ми не брали, а гуляли самостійно. Купили білет у метро за 4євро, і об'їздили багато станцій. Раджу побувати хоча б на декількох, там дуже гарно. Часу звичайно мало, але ми встигли доволі багато побачити.  

Останнє місце призначення це Таллінн. Нам вистачило однієї екскурсії щоб ознайомитись з столицею Естонії. Далі ми гуляли по магазинах, і за декілька годин до відправлення додому всі стомлені вже були на терміналі.  

Перетнули кордон всього за 1годину.. Вже о 18:00були на вокзалі, всі встигли на свої потяги.  

Величезне дякую Аккорд туру за можливість подорожувати. Хочеться щоб і для Марії і водіїв була подяка як з нашої сторони, так і з вашої.

 
Реклама
Відгуки про інші тури