Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поради новачкам від новачка

"Хочу подякувати за чудовий тур рейсу 366. Юлія Жирнова — ти просто супер. Окрема подяка водіям за безпечний рух, бездоганно чистий автобус та фільмотеку, що підібрана відповідно до тематики туру."

Відгук туриста Аккорд тур Olena (КИЇВ) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 09 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Неймовірні враження від туру — вся історія Австро-Угорської імперії проходить перед очима, щільно переплітаючись в різних містах.

Найбільше враження справила Прага — туди хочеться повертатись багато разів. І, звісно, Відень. Якби тур був на день більшим з ночівлею у Празі та переїздом пообіді до Відня з вечірньою екскурсією та ночівлею, це було б значно краще. Також з моєї точки зору екскурсія до Будапешту дуже коротка і виснажлива, то можливо, доцільно зробити тур, в якому його не відвідувати, а більше часу залишити на Відень.

Хочу подякувати всім екскурсоводам і на оглядових екскурсіях, і на додаткових з турпакету. Вони всі закохані в свої міста і передали свою любов нам.

Наш тур був з двома нічними переїздами. Перевагою такого туру є те, що той час, який витрачають тури без нічних переїздів на діставання до нового місця, в нас був витрачений на огляд Кракова та Праги.

З додаткових екскурсій рекомендую:

1. Краків — підземний музей на Ринковій площі!

Шкода, що в Києві подібний музей, що відкрили до 1500 ліття міста у 1982 році, практично через пару років перестав діяти.

2. Прага. Градчани! Піша екскурсія від Карлова моста до історичного району міста Градчани. Собор Святого Юра варто побачити. І вмерти:) Він не гірший за Нотр Дамм. Безліч вузеньких душевних вуличок, празька Венеція та білі лебеді будуть приємним доповненням до екскурсії.

3. Відень. Пішо-автобусна екскурсія по історичному кільцю Відня з заходом на вулицю архітектора-філософа Хундертсвасера та палац Бельведер не залишать вас байдужими.

Тепер про поради туриста.

Що в поїздці НЕ ЗНАДОБИЛОСЬ

1. Чайники, кип'ятильники, термоса. Повірте, вони зайві. Лише будете обтяжувати валізу.

2. Сухі сніданки, крекери, мівіни і пр. З вірогідністю 99% ви їх привезете назад.

Що ЗНАДОБИЛОСЬ:

1. Вода. З розрахунку 2.5-3.5 літри на особу на 3 дні поїздки (влітку більше). В Австрії потрібна лише порожня пляшка, бо якість води з крану в готелі краща ніж наша бутильована вода.

2. По 2-3 яблука, мандаринки, помідора або огірка на 1 особу. Якийсь хліб (не багато) та сир в упаковці. (Ковбасу, сало, молочку!! 'всю цю совкову відрижку туриста ніколи не беріть).

3. Шоколадка - 1 шт. На непередбачувані випадки на митниці. Далі будете купувати місцеві солодощі:)

4. Вовняний плед иа подушка для нічного переїзду.

 

Що було дуже потрібно, але не взяли — КАРЕМАТ!!!

Він не займе багато місця в наплічнику, але дозволить присісти будь де тв при любій погоді. Більшість лавочок в Європі кам'яні. В холодну иа вологу погоду на них сидіти ДУЖЕ НЕЗРУЧНО.

Тепер поради щодо харчування. І в Кракові, і в Празі, і в Відні ми брали в магазинах молочні продукти (натуральний йогурт, творог типу рикоти та ін.). Вони чудові. У Празі і Відні є готові запаковані в стаканчики салати (хто любить). Ну і звісно, різні шоколадні вироби. Візміть ті, яких немає в наших магазинах. Купуйте штруделі, тістечка і булочки в Відні в магазинах, в яких харчуються місцеві. Це також дуже суттєво зекономить вам кошти:) Найкращий Захер (маленький порційний тортик квадратної форми продається на розі вулиці Хундертсвасера у булочній. А ще там дуже смачні віденьські круглі булочки. А найкращий штрудель — у вуличній кафешці біля Білли на одній з центральних вулиць Відня, що веде до собору святого Стефана.

Крім моцарт-талерів рекомендую привезти австрійський лікер на альпійських травах. Можливо, він вам більше сподобається за розпіарені туристичні бренди накшталт Токаю чи Бехерівки. Купити його можна в звичайному супермаркеті Білла. Хоча, по правді кажучи, я його ледь розшукала на нижній полиці. Тим більше, що раніше в нього був трохи інший дизайн етикетки. (Фото додаю:))
Реклама
Відгуки про інші тури