Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казка яку подарував нам Аккорд

"Навiть, якщо ти доросла людина - ти також можеш поринути у дитинство разом з друзями"

Відгук туриста Аккорд тур Stasia (Житомир) на тур
Поїздка: 28 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Санта Клаус і магія Лапландії

Добридень всім. Хочу поділитися казкою, в яку ми потрапили в новий рiк. Ми з сім'єю вирішили відправитися в Лапландію до Санта Клаусу і трохи поринути в дитинство.

День перший. Довгий переїзд з Києва в Ригу через Білорусь. Прикордонники працювали добре, і межу ми здолали швидко. Білорусь нас порадувала снігом і хорошими дорогами. Було стомливо так довго їхати, але нас чекала казка.

День другий. Ми гуляли по Ризі. Місто дуже схоже на наші міста, усі говорять російською мовою, було дуже холодно, тому відразу після екскурсії ми побігли грітися в торговий центр. Купили Ризький бальзам. Потім поїхали в готель в Естонії.

День третій. Рано вранці ми виїхали з готелю, замість сніданку нам дали пакети з їжею, і ми поїхали на паром. Сам паром був шикарний, але дуже там все дорого, спочатку було темне, але потім ми вийшли на палубу, коли розвиднілось, хотіли зробити фото, але був сильний туман. Приїхали в Хельсінкі, там був дуже хороший екскурсовод, ми проїхали на автобусі по усьому місту, а потім пішли на пішохідну екскурсію, застали різдвяний ярмарок, спробували місцеві делікатеси, погуляли по місту і потім висунулися в дорогу в Лапландію. Гід в автобусі розповідала нам про країну, звичаї, традиції, було дуже цікаво поступово поринати в цю лапландську казку. Готель в Лапландії був дуже гостинний.

День четвертий, передноворічний. Ми поїхали в зоопарк Рануа дивитися на арктичних тварин, там було багато снігу. Білий ведмідь, сови, дикі кабани, вовки і лисиці, усі вони живуть у великих вальерах. Накупили сувенірчиків. Потім ми поїхали на ферму оленів. Було вже темно, але олені нас чекали і ми їх годували мохом, фотографувалися з ними і каталися в упряжці. Діти були в захваті, та і ми дорослі відчули себе трохи дітьми. Потім нас пригощали місцевою смакотою. Увечері ми поїхали кататися на снігоходах, це було трохи страшно, але дуже сподобалося. Ми прекрасно зустріли новий рік майже усією групою в готелі, за святковим столом з шампанським. Гід Наташа нас змусила писати листи Санте. Вона видала нам конверти, заготівлі листів і різнокольорові ручки. Ми написали листи і наступного дня відправили їх до села Санти.

День п'ятий. 1 січня. Ми поїхали до самого Санти. Вистояли велику чергу до дідуся, але не пошкодували. Він російською мовою ставив нам питання, як я поводилася увесь рік. Потім ми купили фото з Сантой і відправилися гуляти по селу. Перетнули уявну лінію північного полюса, відправили листи, сфотографувалися з сніговиком, побували в крижаному будиночку Санти. День був прекрасний.

День шостий. Ми на поромі з Фінляндії переїхали в Естонію і гуляли по Таліну. Гід була дуже крута, але було дуже холодно. Добре, що екскурсія була з навушниками, можна було відходити від групи, робити фото, купувати їду.

День сьомий. Ми вирушили в столицю Литви. Погуляли по різдвяному ярмарку у Вільнюсі, зайшли в ресторан, пообідали, купили їжі в дорогу і поїхали додому. На жаль, ми дуже довго стояли на кордонi, тому дуже втомилися, в Київ приїхали уранці.

Хочу подякувати нашим водіям Сашу і Олександра, з ними було спокійно, автобус приїжджав чітко за розкладом. Також хочеться подякувати Наташi-гіду. Вона створила в автобусі новорічну атмосферу, веселила нас жартами, включала нам новорічні фільми, роздавала побажання, розповідала багато цікавої інформації про ті місця, які ми проїздили. Також хочеться подякувати компанію Акорд тур за захоплюючу подорож, ми з ними їздимо вже не вперше і кожна подорож приносить тільки найдобріші враження. Вже запланували поїздку з Акордом на літо
Реклама
Відгуки про інші тури