Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Студенти спеціальності Туризм Криворізького державного педагогічного університету набували знань про туристичні ресурси Європи та про методику проведення автобусного туру

"Моя оцінка як викладача туристичних дисциплін: тур складений методично грамотно, різноманітно, враження зростали за висхідним принципом, робота гіда Каверіної Анни була професійною та атмосферною."

Відгук туриста Аккорд тур Владимир Казаков (Кривий Ріг) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 14 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Для нас це був не просто турпоїздка! Це було справжнє НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ «Туризм» і «Географія» Криворізького державного педагогічного університету під час закордонної подорожі. Це був справжній перехід ВІД ТЕОРІЇ ДО ПРАКТИКИ!

З 12 по 19 січня, під час зимових канікул, група студентів і викладачів кафедри фізичної географії, краєзнавства та туризму Криворізького державного педагогічного університету, здійснила навчально-методичний євротур за програмою туру «Чарівна Венеціанка». Туристичні послуги надало криворізьке турагенство «Поїхали з нами» згідно до програми туру, яка була розроблена львівським туроператором «Аккорд-тур». Від туроператора гідом виступила досвідчений фахівець Анна Каверіна.

Нашу групу 3 23-х осіб очолювали - зав. кафедри Казаков Володимир Леонідович та старший викладач Шиян Дар’я Валеріївна. Серед студентів це були в основному представники 3-го та 1-го курсів спеціальності «Туризм» та двоє студентів спеціальності «Географія».

Метою туру – було ознайомлення з туристичними ресурсами 3-х країн – Угорщини, Австрії та Італії, 4-х видатних туристичних міст Європи – Будапешту, Відня, Верони та Венеції. Також студенти туристи і географи на власні очі й досвід отримували знання щодо організації автобусних турів, обслуговування туристів на маршруті, під час екскурсій, у готелях, а також з’ясували методику роботи гіда.

Набуті знання закладають основи компетентностей у майбутній професійній діяльності фахівця з туристичного обслуговування.

Подібну практику буде продовжено на регулярній основі і надалі.

Для туристичної компанії "Аккорд-тур" хочеться побажати успіхів у роботі і бізнесі.

Також хочеться розпочати навчальні тури для наших студентів окремими програмами, де б вони навчалися, а для компанії була б можливість відбирати кадри для майбутньої роботи.

Мій телефон Ви знаєте)))
Реклама
Відгуки про інші тури