Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож автобусним туром

"Не помітила ,коли промайнули ці фантастичні 5 днів. Відпочивала душею і насолоджувалася естетикою всіх прекрасних місць,які відвідала під час подорожі."

Відгук туриста Аккорд тур lina kochurka (Чернівці) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 14 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

Перший раз подорожувала автобусним туром і я залишилася неймовірно задоволена. По-перше, вражає краса всіх тих міст, які ми відвідували. У нас були пречудові і дуже талановиті екскурсоводи, які безпосередньо знайомили з історією, фантастичною архітектурою і колоритом Кракова, Дрездену, Парижа, Праги, Брно... Одразу видно, що ці люди знавці своєї  справи. Обов'язково відвідайте екскурсію "Нічний Париж"!!!

У нас були відмінні водії. Трішки була налякана, ти фактом, що потрібно пережити 2 нічних переїзди, але автобус був комфортабельним і зручним. Дуже симпатичні і милі готелі, з неймовірно смачнющими сніданками.

Особливо хочеться відзначити роботу Наталі Маркуці, яка точно знала свою роботу. Підказувала і допомагала в будь-якому питанні.

Одним словом, якщо вагаєтесь їхати, чи не їхати, то однозначно їхати! Тому що в будь-якому випадку - фантастично відкривати для себе нові горизонти, а особливо приємно подорожувати в сприятливих умовах. Дякую, Accordtour, що створюєте такі умови.
Реклама
Відгуки про інші тури