Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож

"Гарна погода, бездоганна організація з першої хвилини, неймовірно професійний гід Надія Меда, все це задавало настрою подорожі та нпдтхало."

Відгук туриста Аккорд тур Леся (Дніпро) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 10 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Вирішили з донькою подарувати собі цю подорож на Новий рік. Але бронювали інший тур, який відмінився, це трохи обурило, змушені були  доплачувати, бо, ті що запропонували без доплати зовсім не відповідали нашим бажанням. У підсумку були задоволені. Міста прекрасні, екскурсії змістовні, цікаві і не нудні, екскурсоводи, професіонали, але хотілося б щоб говорили українською. Готелі не погані, в Будапешті, взагалі бездоганний і сніданок кращий, автобус зручний, водії чемні. Тур взагалі чудовий, скомпанований ідеально, цікава екскурсія з екскурмоводом в образі у Празі.

   Вважаю, що найголовніше, що створювало комфортну атмосферу, це професійність гіда. Інформація про місцевість, чіткі інструкції про найближчі події, миттєве вирішення питань, які виникали по ходу, ніякої метушні, це дало можливість повноцінно насолоджуватись новими емоціями і враженнями. Ми задоволені, рекомендуємо Акорд-тур, гіда Надію і тур Душевний уікенд

 А ми вже мріємо про наступну подорож.
Реклама
Відгуки про інші тури