Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Це був дуже крутий відпочинок. Ми відпочили як морально так і фізично. Дуже круто, що не було нічних переїздів. Кожної ночі ми зупинялись в готелі на 9 год, що було достатньо для того, щоб відпочити. "

Відгук туриста Аккорд тур Ксенія (Тернопіль) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 10 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Ми дуже довго мріяли про Францію і завдяки Акорду наша мрія здійснилась. Це був перший в нашому житті автобусний тур і ми думали, що буде фізично важко, проте, відпочинок був крутий і ми зовсім не замучились. Ми подорожували з 10.01.2020 по 16.01.2020 з дуже крутим гідом Олею. Ми виїхали о другій ночі 10 січня зі Львову. Кордон ми перетнули за 3 год. І вже зранку ми гуляли по Будапешту. Спочатку була безкоштовна оглядова екскурсія, потім вільний час, а потім охочі могли піти на платні екскурсії. Оскільки, я вже була в Будапешті то ми пішли гуляти містом самі. Ввечері ми поїхали в готель, який був досить непоганим. Зранку ми поснідали і поїхали в Мюнхен. Ми погуляли по місту з екскурсоводом. Далі в нас був вільний час. Ми переночували на території Німеччини, поснідали і приблизно біля 15:00 ми вже були в Франції. Оглядової екскурсії в нас зразу не було, як би мало бути по плану, а зразу була платна екскурсія в Лувр, а ті хто не пішов на платну екскурсію то ми дві год гуляли біля Лувру. Потім була безкоштовна екскурсія по Парижу. Екскурсія нам дуже сподобалась, екскурсовод з великим захопленням розповідала нам про Париж. Потім ми пішки пішли до Ейфелевої вежі. І звідти поїхали автобусом в готель, в якому ми ночували дві ночі. Зранку ми поснідали і поїхали в ДІСНЕЙЛЕНД. Це було надзвичайно. Я рекомендую всім дорослим, адже це дивовижна країна, яка кожного дорослого повертає в дитинство, а вечірнє шоу просто перехоплює дух від захвату. Третій день в Парижі ми погуляли містом на гору Монмарт, потім мали вільний час і в обід ми виїхали з Парижу. Це був найдовший переїзд за весь тур 800 км ми їхали від 14.30 десь до 01:00 (приблизно). Ми переночували на території Німеччини і зранку виїхали в Австрію. Місто Зальцбург, це дивовижне місто, яке сподобалось найбільше всім туристам в нашій групі. Екскурсовод, яка проводила безкоштовну оглядову екскурсію, надзвичайно, цікаво та з великим захопленням розповідала про Зальцбург, це однозначно була найцікавіша екскурсія. А сам Зальцбург зачарував всіх своєю красою і чистотою. Після Зальцбургу ми поїхали в Будапешт де переночували і зранку ми поїхали в купальні Сечені де чудово розслабились після насиченого туру. В обід ми виїхали додому. Кордон ми перетнули взагалі без черг і о 11 вечора ми вже були у Львові.

Це був надзвичайний відпочинок, коли розповідаю про нього друзям то кажу, що відпочила більше, ніж на морі. Все таки потрібно час від часу змінювати пасивний відпочинок на морі на активний.

Дуже дякую хочу сказати нашому гіду Олі, яка, завжди була з нами на зв'язку та заряджала всіх своїм позитивом. Дякую за чудову підбірку фільмів та музики. Це надзвичайні емоції їдучи по Франції слухати французьку музику.

Я однозначно рекомендую всім тур "Побачення в Парижі + Мюнхен".
Реклама
Відгуки про інші тури