Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий день народження в Парижі!

"Чудова поїздка, море емоцій та вражень, багато фото та уся краса Парижу, чарівність Дрездену, велич Франкфурта і загадковість Праги назавжди залишаються в пам'яті та в серці"

Відгук туриста Аккорд тур Olesia (Волочиськ) на тур
Поїздка: 12 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Мені дууже сподобався тур, я відкрила для себе величезну кількість неймовірно красивих місць, могутність усіх будівель та красу міст яким не буде ніколи схожих і їх неможна порівняти ні з одним іншим. Чудові краєвиди, вулички в які закохуєшся з першого погляду, ну і звичайно неможливо нічого не сказати про неперевершену Ейфелеву вежу - це те, що повинен побачити кожен. І все це я змогла пізнати та побачити завдяки цьому туру. Я вдячна усім організаторам за можливість всього за 6 днів побачити це все, а особливо за те що вони зробили все, щоб мій день народження запам'ятався мені на все життя (за це теж велике дякую). Гарна компанія з якою сумно не було (це при тому, що я подорожувала одна) і усі дуже здружилися між собою.

Проживання в готелях та сніданки дуже сподобались і зауважень щодо цього немає. Переїзди втомлювали - але воно цього вартує. Дуже шкода, що ми не змогли побувати в Кракові через затримку на кордоні і тим самим не потрапили на додаткові екскурсії у Дрездені. Також повернення в Україну відбулося пізно і більшість не встигли на потяги і я в тому числі)

Найбільший мінус за весь тур - це нестача часу. У нас не було багато вільного часу, в магазин за продуктами також його не вистачало та навіть зупинки під час переїзду були дуже малими і на мою думку їх потрібно збільшувати, тому що переїзди не короткі і 10 хвилин на 35 людей не дуже достатньо). Деякі дні під час поїздки у мене був лише сніданок, отож, якщо ви їдете в цей тур їжою потрібно запастись на увесь відпочинок, бо на це у вас часу не буде) Якщо ви готові побачити усі ці міста та дізнатися про них цікаві історії від екскурсоводів то можете сміло обирати цей тур (шопінгів та прогулок за своїм бажанням тут не буде).

В загальному я залишилась щасливою та з гарними спогадами, ну і звичайно не шкодую, що я поїхала в цей тур. Дякую ️
Реклама
Відгуки про інші тури