Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні вихідні у Кракові

"Тур пройшов на одному диханні, ці 3 дні були дуже насиченими, відвідали дуже багато цікавих місць не тільки у Кракові завдяки нашому керівнику групи Хабенюк Юлі. Вона доступно пояснила інформацію, якщо виникали питання завжди могла доступно пояснити"

Відгук туриста Аккорд тур Tiurust (Тернопіль) на тур
Поїздка: 24 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

В тур їздили з друзями, мали за мету погуляти по Кракові відвідати цікаві місця та дізнатися більше про культуру Польщі. Завдяки нашому гіду Хабенюк Юлі тур став більш цікавішим ніж ми планували, вона порекомендувала відвідати нам гірськолижний курорт у Закопаному, ми були просто взахваті від поїздки. Там ми каталися на підйомнику відвідали найбільшу торгову вулицю Крупувки на ній ми придбали безліч сувенірів які були набагато дешевші ніж у Кракові. Наступна екскурсія яка у нас була це на Вавельський замок (теж по рекомендації Юлі, оскільки його ми не планували відвідувати взагалі), наша екскурсовод розповіла захоплюючу історію цього місця також заходили у собор який вразив нас своєю красою і великою кількість гробниць, де похованні польські королі.

Щодо автобусу та водіїв то все було на найвищому рівні. Автобус був комфортний та чистий, а водії досить привітні.

На кінець я хочу подякувати нашому гіду Юлі за те, що завдяки ній наш відпочинок став активніший і більш інформативний, вона чудова людина, завжди підтримає розмову, тур із нею пройшов дуже весело та цікаво. Сподіваюся, що ми з нею ще зустрінемся не один раз, адже таких щирих та відкритих людей ще потрібно знайти 
Реклама
Відгуки про інші тури