Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірному рейсу 313 присвячується

"Спочатку, ідучи на автобус з номером рейсу 313, було трохи тривожно, зважаючи на забобони, але повернувшись з відпочинку, я впевнено можу сказати, що це була одна з найвеселіших та найцікавіших відпусток за останні роки. "

Відгук туриста Аккорд тур ChebotarovaAnna (Чернігів) на тур
Поїздка: 24 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

В цілому про поїздку: це була моя перша подорож до Європи. Надзвичайно вразили Прага та Відень, точно повернуся туди ще. Гарні екскурсоводи, особливо Анна (Прага) та Белла (Відень), доступно та цікаво розповідали. Готелі комфортні та з гарними сніданками, окрім готелю в Чехії. Тур розумно був продуманий: не було довгих переїздів, в результаті чого всі встигали виспатись та відпочити.

Транспорт. Водії - великі молодці. В більшості випадків некомфортно почуваю себе в транспорті в якості пасажира, але роботу Саші та Богдана, як водій, оцінюю високо: вони - професіонали. Сам автобус чистий та комфортний.

Керівник туру. Атаманчук Олег - крутий організатор. Давав поради та допомагав у будь-яких питаннях 24/7, доступно пояснював всю важливу інформацію, прямо "розжовував". Досить професійний підхід у всіх моментах організації, сколотив з нашої групи справжню команду. Дуже відповідальна людина, з гарним відчуттям гумору та неабияким смаком щодо фільмів (під час переїздів мали змогу переглядати) Як наставника в подорож, рекомендую!!!  
Реклама
Відгуки про інші тури