Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасный релакс

"Приятное времяпровождение"

Відгук туриста Аккорд тур Сніжана (Чернівці) на тур
Поїздка: 24 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Январь 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

Багато років подорожую з Акордом, вирішила хоч раз поділитися враженнями від туру. Спонтанне рішення провести вихідні ще в одному незвіданому місці привело мене в компанію гарних мандрівників і в тур «Вихідні в Словаччині», який відбувся 24-27.01.20.

Щире дякую компанії за відкриття даного маршруту, за гарно продуману програму без звичного для Акорду «галопу» та окремий респект керівнику групи Петру Колоскову, який, як справжній фахівець, забезпечив чітку організацію програми. Дякую, Петре, за толерантність, уміння дійти згоди з кожним учасником групи та організацію приємного відпочинку.

Хотілося б побажати Акорду згадати свої перші роки діяльності, коли готелі підбиралися більш ретельно. Не можна поселяти подорожуючих в готелі, подібні «Gerlach » в Попраді, в якому ми мали неприємність перебувати три ночі. Сніданки в готелі напрочуд хороші, однак, було відчуття, ніби, ти не на відпочинку, а здійснив подорож в часі до студентського гуртожитку радянської пори.

Однак, цей негативний момент не зміг затьмарити масу приємних емоцій від споглядання величних Татр прекрасних краєвидів, чистого повітря та релаксу в термальних джерелах Ширави, Врбова, Буковини Татранськоі. Особливо вразили Деменівські печери, де кожний зміг споглядати віковічну витончену роботу природніх стихій.

Дякую Акорду за нові враження, цікаві знайомства та реакцію на зауваження!

Мрійте, подорожуйте і отримуйте задоволення від життя!
Реклама
Відгуки про інші тури