Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємний відпочинок море і екскурсії !!

"Чудовий тур для тих, хто хоче не тільки загоряти на морі , а й побачити прекасні міста!"

Відгук туриста Аккорд тур Любов (Бориспіль) на тур
Поїздка: 10 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна Іспанія  Відпочинок на морі

Тур " В пориві іспанського захвату! Відпочинок на морі! "

10.07.2018 - 18.07.2018 р. Рейс № 868. Керівник групи Тарас Кендзьор.

Ось пройшло півтора року від нашої поїздки, а спогади залишились чудові!

Тур хороший, пізнавальний. Нам пощастило з керівником групи з Тарасом. Людина на своєму місці. Все, що від нього залежало, виконував на відмінно. Звичайно, важкувато було перенести два нічні переїзди, але, з іншого боку, більше часу на перебування в містах і на морі. Поїздка відбувалася саме в час, коли цвітуть олеандри, а вони посаджені вздовж майже всієї дороги від Верони до Лорет де Мар. Це так красиво! Крім того, ми частково їхали в Альпах, дуже красива природа і коли спостерігаєш за цією красою, час швидко плине.

Другого дня в нас була Верона. Рекомендую взяти факультатив на озеро Гарда. Нам дуже сподобалось озеро Гарда і місто Сірміоне — місто мільйонерів, крім того, ми ще й купалися у вільний час на озері Гарда. Потім була Іспанія, курортне містечко Лорет де Мар. Харчування на курорті було сніданок,  обід і вечеря, так що проблем ніяких не було. Дуже сподобалась екскурсія в Барселону, але одного дня мало, однозначно. А творіння Гауді!!! Це треба бачити!

Жалкуємо, що не поїхали на гору Монсеррат, хотілося більше побути на морі. Значить, поїдемо ще.

Потім були Марсель, Ніцца, Монако. Дуже добре, що саме в цьому турі й екскурсія в Ніцці, і екскурсія в Монако входять у вартість туру і, після Монако не поверталися назад в Ніццу, а відразу був нічний переїзд до ВенеціЇ. Далі, за бажанням: одні туристи поїхали у Венецію, інші цілий день на морі в Лідо ді Єзоло.

Одним словом, вражень позитивних дуже багато. Тур рекомендую, особливо з таким гідом, як був у нас. Логістика туру добре продумана.

Інші відгуки Любов

Календарь 13.04.2017 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури