Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Країна Санта Клауса

"Цей тур - чарівна казка!!"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана (Кропивницький) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 09 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Країна Санта Клауса виїзд з КиєваЛапландська пригода 



Кожного дня ми направлялись північніше і північніше, на шляху завітали в прибалтійські країни, де дуже цікава архітектура і побут, на «плавучому місті» паромі перетнули Фінський залив і потрапили в країну Снігів, полярних оленів і полярного сяйва. Це дуже захопливо.

Екскурсійна програма в супроводі Андрія Нешпір була дуже злагоджена, все йшло по плану. Переїзди перемежались з санітарними зупинками - ніхто не заморювався, дружня атмосфера в автобусі (окреме дякую водіям - профі) супроводжувалась новорічними фільмами і мультами, прибуваючи в готелі, кругом нас чекали дуже затишні номери.

В самій Фінляндії відвідали арктичний зоопарк, де звірі знаходяться в звичному для них середовищі, оленячу ферму, де ми їх кормили, гладили, а вони потім нас катали, нічне катання на снігоходах, шкода, що сяйва полярного не побачили і вишенька на пирозі - відвідини селища Санти. Там панує атмосфера казки і свята на кожному міліметрі. А як вам Санта, який вітає з Новим роком українською, взнавши, що ми з відти?
Реклама
Відгуки про інші тури