Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий душевний вікенд

"Якщо Ви хочете насолодитися красою цих міст,то цей тур якраз для цього))"

Відгук туриста Аккорд тур svitlana97 (Львів) на тур
Поїздка: 03 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Початковою точкою туру було місто Краків. Приїхавши сюди я відвідала екскурсію Королівський шлях, яка надзвичайно цікаво і чітко описує місто якнайкраще.

Далі була Прага. Саме на Прагу було відведено цілий день. Тут не менш цікаві екскурсії та й вигляд Праги справді вражає. Коли приїжджаєш в це місто, то тут однозначно раджу екскурсію Королівські Градчани, оскільки саме в ній можна відвідати Празький град та насолодитися виглядом на місто.

Після Праги був Відень. На мою думку, Відень величний і вражаючий. Сама архітектура надзвичайна, така, що подих перехоплює) У Відні варто відвідати екскурсію Величний Відень, під час якої можна побачити найвеличніші місця. Вартий уваги Бельведер. Там настільки прекрасно, що просто слів не вистарчає, аби описати враження від побаченого)

І нарешті Будапешт. Приїхати в Будапешт і не відвідати екскурсію на кораблику по Дунаю, то велика помилка. Саме на кораблику відкривається чудовий вигляд на нічний Будапешт, а саме парламент, гору Геллерт, Рибацький бастіон та інші визначні місця. Також хочу порадити й ексурсію Таємнича Будда, адже відвідавши її Ви будете вражені виглядом Рибацького бастіону та і панорамним виглядом на місто)

Хочу дуже-дуже подякувати керівнику групи Наді Меді за супровід під час туру. Надя надзвичайно професійний керівник, тому раджу її як керівника)

 
Реклама
Відгуки про інші тури