Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Страна Санта Клауса Лапландское приключение

"після зустрічі з Сантою по обов’язково повірите в дива! "

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 09 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Країна Санта Клауса виїзд з КиєваЛапландська пригода 



Ми до цього вже мали змогу їздити з акордом, але в нашу першу подорож нам дуже не повезло з гідом (наш гід був агресивний, поводив себе зверхньо, а на зворотньому шляху навіть напився спиртного)

Тому ми були трохи напруженні, бо перший досвід мали поганий. Але дарма. Ми зрозуміли це тільки як доїхали до автобуса.

По перше нас чекав комфортний автобус, по друге ми вирушали з Києва і це було вже для нас великий плюс, а по третье наші переживання розвіялись зразу, бо в подорожі у нас був гід Андрій Нешпір, який турбувався з першої і до останьої хвилини про нас в цій незабутній подорожі. Спокійний, веселий, завжди поруч коли треба, завжди вирішував питання.

Ми навіть з чоловіком приємно були враженні, коли заходячи на паром в Таллінні, в нас зовсім не було часу на зупинку і я тихо промовила «дуже хочу купити откритку» то Андрій просто відповідавши на питання іншим людям з нашої групи, паралеллно відповів ще нам «купіть откритку, але дуже швиденько». Не відмовив навіть в такій примсі. Дуже приємно.

Якщо коротенько пробігтися по основному.

Перше місто де ми побували була Ріга. Чомусь завжди, якщо думаєш, що не буде нічого цікавого. Виходить все навпаки. Дуже сподобалось місто. Затишні вулички, приємні ціни, казкові будиночки. Гід по місто класний. По часу нам вистачало на все. Сфотографуватись, поїсти (навіть в двух місцях), купити подарунки і прогулятись по старому місту. Додатково екскурсію ми не брали, вирішили самим насолодитись містом і на мою думку нічого не втратили. Дуже задоволенні.

Далі переїзд до Літви. Зупинка в готелі. А ранком нас чекав паром з Таллінну до міста Хельсінкі, Фінляндія

В місті в нас була оглядова екскурсія.

Гід не дуже сподобався. Дуже багато розмов про великі царські «совєтські» временна, а так мало про саму Фінляндію і фінів. Це моя особиста думка.

В місті ми не брали додаткову екскурсію, а пішли самостійно гуляти. Часу вільного було придостатньо. Ми навіть встигли покататись на головній площі на ковзанах. Було дуже круто.

Далі шлях наш лежав до Рануа. Хто пішов в зоопарк Рануа, а ми пішли гуляти общиною - містом Рануа. Привітливі люди, будинки без заборів, спокій і де відчувається енергія, що «ніхто нікуди не спішить» якось все будо по особистому. Згадую той час з теплом в душі.

На маршруті багато чого цікавого. Але хочу виокремити катання на снігоходах. Екскурсія хоч і дорога, але вона того варта. Це круто.

Північного сяйва ми не бачили. Нажаль.

І звичайно саме фантастичне це селище Санта Клауса і самий Санта.

Ємоції передати важко. Це казка. Північні олені, хаски, ельфи, Почта Санти, краєвиді які ніби хтось перед розмалюв. Дарма, що ми вже давно дорослі, але ми відчували себе в світі казки і дитинства.

Зустріч з Сантою це фантастично, фото на пам’ять, ми брали декілька фото і відео за 65€, але є варіанти трішки дешевші.

Назад пролягав наш маршрут до Таллінн. На паромі ми попали в шторм. Тому хто має слабкий вестебюлярний апарат беріть таблетки від укачування. Багато не їжте і виходьте частіше на свіже повітря.

Таллінн нас зустрів дощем. Дуже красиве місто. Гід дуже обізнаний, але в нас було мало часу. І ми просто бігли, а не ходили містом. Тому хочемо іще раз повернутись в це місто. Бо є на що подивитись.

Дуже класна подорож!

Вже місяць прошов після нашої подорожі, але ще досі ми перебуваємо в приємних спогадах.

Дякую акорду за таку можливість побувати в такій подорожі. Дякую Андрію Нешпіру за людяність. Дякуємо за класні готелі на маршруті. Ми дуже задоволені.

До наступних зустрічей!

Реклама
Відгуки про інші тури