Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращій новий рік

"Тур пройшов на одному диханні .Тиждень пролетів як один день )"

Відгук туриста Аккорд тур Анна  (Львів) на тур
Поїздка: 02 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Довго вагалися чи їхати одразу після нового року в тур, чи ні... Але вирішили на користь поїздки!) Це було саме вірне рішення) Не дивлячись на таку важку дорогу (в плані кількості кілометрів), все пройшло чудово. Водіі професіонали свого діла, автобус вели професіонально, були ввічливі та охайно вдягнені. Готель в Німмечіні сподобався більше всіх-чудові сніданки, все чисто та охайно , а в Парижі нажаль розчарував... грізні номери, запах жахливий, брудно, сніданки після яких ще хочеться їсти, бо вам подають каву, круасан та сир. Те саме можна сказати, пол готель в Будапешті, в якому ми зупинились в останній день. Цей готель живе з радянського часу і ніяк не може перейти в 2020 рік. Але сніданок був чудовий та ситний. Хочеться звернути увагу керівництва, щоб краще слідкували за якістю готелей, адже насам перед тур не є дешевим. Тому хотілось би ціна =якість.

Гіди були чудові, тільки в Мюнхені було трохі нуднувато слухати. Особлмво хочеться відмітити Іван Івановича в Парижі, гіда в Будапешті (навіть двох!)

Але все одно враження і нас тільки приємні та теплі, бо з нами був наш чудовий гід Ірина Петраш, яка намагалась зробити наш відпочинок максимально комфортним. Всі проблеми з готелями, сніданками, дорогами та екскурсіями вирішувалась миттєво. Ірина намагалась завжди знайти компроміс, щоб ти відчував більш комфортний відпочинок!) За що їй велике дякую. Якщо наважусь на ще один тур, то буду шукати тур з Іриною
Реклама
Відгуки про інші тури