Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мала бути незабутня подорож

"Прекрасну атмосферу величних і мальовничих місць можуть зіпсувати несправний автобус, непривітна і деколи навіть агресивна гід, суперечки та неприязні стосунки між гідом і водіями"

Відгук туриста Аккорд тур Ativa (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 30 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відень, я вже їду! 

Почну з того, що найбільше за все не люблю примножувати негатив... Але деколи його краще сказати, щоб він не примножувався в собі.

Ця подорож була дійсно незабутньою і принесла дуже багато позитивних емоцій, зокрема затишною атмосферою вечірнього Кракова, величність та легендами Відня, неймовірними краєвидами Будапешта.

Але пригоди почалися майже з початку подорожі, в автобусі було несправне опалення і пасажири перших місць просто задихалися від жари, натомість пасажири другої половини автобуса просто замерзали. На зауваження гід намагалася розказати, що все буде повідомлено керівництву і виправлено впродовж подорожі... Телевізор та музика в автобусі  не працювали, водії кожного дня обіцяли, що спробують все полагодити до ранку наступного дня... Результат до кінця подорожі не змінився - опалення не відремонтували, телевізор і музика незапрацювали... Всі зауваження, які не припинялися впродовж подорожі від подорожуючих, в подальшому просто ігнорувалися.

Звичайно все цей негатив пославлювався позитивом неймовірно мальовничих і величних місць. Особливими екскурсіями і атмосферою новорічних Кракова, Відня, Братислава і Будапешта. Екскурсія "Новорічний Відень" та оглядова екскурсія вечірнім Будапештом особливо запам'яталися завдяки екскурсоводам та їх креативному веденню цих екскурсій.

Робота гіда туру Ірини Людкевич - це максимально те від чого потрібно було абстрагуватися, щоб не псувати собі загальне враження від туру. Уважність і ввічливість Ірини закінчувалася продажем екскурсії, якщо від екскурсії відмовлялися, то свій негатив Ірина навіть не намагалася приховати, що відповідно призначалося на подальшому спілкуванні.  

Тур відзначився відсутністю загальної організаційної інформації, відвертим негативом зі сторони гіда, а апогеєм його стала сварка водіїв і гіда з застосуванням ненормативної лексики при поверненні з туру.

Завжди хочеться писати позитивні відгуки про побачене і почуте, але в цьому турі я зрозуміла, що гід якому байдуже до атмосфери під час подорожі, поламаний автобус, в якому ви проводите більшість часу подорожі, відсутність загальної організаційної інформації (навіть банальної щодо вартості платних туалетів і неможливості обміну на євро центи в місці платних туалетів після 4-4,5 годин в автобусі без зупинок), неприязні стосунки між водіями, водіями і гідом роблять негативним післясмак від подорожі.

Окремо хотілося б відмітити хорошу якість готелів і роботу екскурсоводів в Відні, Братиславі і Будапешті.
Реклама
Відгуки про інші тури