Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Путьові замітки

"Відгук про неймовірну мандрівку з групою рейсу 616 та гідом Олегом Атаманчуком, супер - водіями та талановитими екскурсоводами, написаний одного лютневого ранку, по дорозі з поїздки додому ☺️"

Відгук туриста Аккорд тур Із Дніпра (Дніпро) на тур
Поїздка: 08 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Олег Атаманчук!

Водії, екскурсоводи Стас (Краків), Лариса (Прага), Белла (Відень), Єлена (Будапешт); уся група рейсу 616 (8.02, Наш красивий уїкенд (ох ці Аккордовські назви... ️), а також небесна канцелярія!

Дякую вам всім за ці незабутні дні!

Попри трошки скептичне ставлення до таких занадто яскравих, як на мене, назв турів, це той самий випадок, коли відпочинок дійсно видався КРАСИВИМ.

Однак про красу самих міст годі писати - про неї написано навіть на цьому сайті вже стільки, що вистачить на кілька сотень путівників ️

З цієї точки зору, пункти поїздки підібрані ідеально - три актуальні та одна колишня столиця. Чотири зовсім різні країни, з різним настроєм, цінами, традиціями, фірмовими стравами. Ну недарма ж саме цей тур є найбільш популярним у Аккорда - дійсно класне співвідношення ціна - якість.

Все ж гарний настрій та натхнення писати цей відгук зранку у потязі, когли проїхано майже 8 годин, а їхати ще 10, зявилися саме завдяки чудовій погоді (небесна канцелярія, щиро дякуууууууюююююю), та ЛЮДЯМ, які і зробили цю саму мандрівку такою незабутною!

Отже.

Перша поїздка з Аккордом. Скасований тур. На заміну менеджер центрального аккордівського офісу запропонував тури, які зовсім не підходили по датах. Однак менеджер у Дніпрі, у якого купували тур, все ж запитала, чи є ще щось. І знайшлося

По датах підходить. По ціні - також. По наповненню - просто вау. Поїхали.

Гід дійсно подзвонив майже за добу (ну, як - виїзд о 2 ночі, тому Олег проявив тактовність і зателефонував о 9 ранку). По голосу - спокійна та розважлива людина. Чітко пояснив, де і о котрій сідаємо на автобус до терміналу.

Автобус дуже пристойний. Було тепло, все працювало, спинки відкидалися, жодної технічної зупинки не було (тільки санітарні). Провести в ньому більше 2000 км виявилось цілком комфортним.

Працювали і два телевізори та аудіо системи. Музика - класичні рок та ліричні балади, Квін, Скрябін (Олег, зізнайтесь, що підглянули в мій плейліст). Загалом, думаю, що підібрана музика є ідеальною через свою нейтральність. Фільми - гарні, сімейні (багато бачила вперше, тому назви призабулися), але "1+1" та "Укрощение строптивого" знаю, тому для прикладу пишу саме їх. Коротше, п'ятірка з плюсом за аудіо та відео супровід!

Одразу ж була створена група в вайбері для вирішення усіх нагальних питань.

Але питань - не було. Бо група - ідеальна. Жодного запізнення чи затримки, всі чітко, майже по хвилинах, збиралися, і навіть з готелів ми виїзжали в запланований час! Олег скидав в цю групу геолокацію точок зустрічі. Але повторював цю інформацію чітко і декілька разів (наприклад, місце зустрічі в Будапешті назвав як їхали до нього з Відня, ще з вечора - раз, потім, як приїхали до Будапешту - два, потім перед оглядовою екскурсією - три, ну і після (бо там вона і закінчилась - чотири). І ще скинув в вайбер точну точку збору.

Пять разів. Навіть якщо дуже хочеться загубитись, не вийде

Олег брав карти на всю групу, підводив до точок обміну. Весь час вів себе спокійно (навіть коли на кордоні по дорозі туди польські прикордонники 6 годин не займалися нами, Олег Атаманчук не виказав жодної роздратованості). Проблеми, навіть якщо і були, обійшли групу стороною, бо Олег ЗАВЖДИ залишався спокійним та усміхнененим.

Водії відпрацювали класно. Також завжди привітні. Екскурсоводи - чудові, кожен зі своїм стилем, але всі - професіонали. Все показали, розказали, дали багато практичної інформації по їжі, жартували... Коротше, зробили все для нашого гарного відпочинку.

Ну і група рейсу 616, з якою ми і провели неймовірний вікенд з 8.02.2020! Ви (ми?) чудові. Щиро бажаю всім гідам такої групи, якою були ми (є з чим порівняти). Дякую за те, що санітарні зупинки були максимально сконцентровані на туалеті та каві, і не було ніяких довгих стоянь. За те, що так швидко збиралися і їхали знайомитись з новими містами. Якось так вийшло, що у нашої групи була спільна мета - зробити відпочинок класним, і ми всі цієї мети притримувалися.

Чотири іменники за п'ять днів. Ще раз з Днем народження вас!

Група рейсу 616, гід - професіонал Олег Атаманчук. Дякую! Було неймовірно приємно провести з вами ці дні. Це був дійсно красивий вікенд.
Реклама
Відгуки про інші тури