Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Довгоочікуваний тур з моїми коліжаночками

"Все починалося з бажання кудись поїхати..."

Відгук туриста Аккорд тур Натка (Львів) на тур
Поїздка: 07 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

... ми насправді з дівчатами довго обирали тур до Європи! В когось було головне відвідати термали, в когось просто вирватись з дому і відпочити морально, хтось за компанію... Особисто для мене метою та великою мрією було опинитись у Відні! Отож ми обрали тур " Душевний вікенд", куди входили класні туристичні локації!

Отож тур замовлено, оплачено, поїхали юхуху!!!

Отож наша подорож почалась з львівського вокзалу! Подорожували автобусом!

Перше місто нашої подорожі Краків! Що сказати про Краків? Тут я себе почувала абсолютно комфортно, і він мені нагадував мій рідний Львів, з вузькими вуличками, які вливались у величну площу Ринок! Той самий Львів, тільки трошки більший!

Друге місто - Прага! Тепер це моя любов! Сюди хочеться повернутись знову і знову! І не тільки тому, що тут найсмачніше пиво, а тому, що тут навіть думаєш по іншому... Безліч дрібненьких вуличок, які радше нагадують павутину, але в яких неможливо заблукати! А Карлів міст та річка Влтава це беззаперечна візитівка Праги! Прага це любов з першого погляду! ♥️.... На Прагу потрібна, як на мене, окрема поїздка, бо за один день побачиш дуже мало!

Отож ночівля в Празі... ранок... переїзд...

Третє місто - зустрічай нас величний Відень!!! І чесно скажу, що це не просто його так називають, Відень направду величний і дуже біленький (маю на увазі практично усі будинки білі або в дуже світлих тонах). Високі, багаті, помпезні будівлі... І красивий храм, виконаний в класичному готичному стилі з гострими шпилями... Але в той же час Відень витончений, як музика Моцарта та красивий, як Віденський вальс... І звичайно необійшлось без солоденького, смачненькі тортики, і славнозвісний Захер! А у нас знову переїзд

І от нарешті наше четверте місто Будапешт! Це місто нас зустріло світлом тисячі вогнів, це неймовірна краса! Багатьох з нас це місто здивувало своєю красою! Надзвичайно чаруюча вечірня прогулянка на кораблі по Дунаю, а довкола неперевершені вогні нічного Будапешту! Однак скажу, що вдень Будапешт не менш чаруючий, аніж вночі!!! А ми поїхали дальше... І по переду у нас залишився Егер!

Купальні та вино, вино та національні страви угорської кухні, їжа ️та пиво! Будь яка комбінація принесе задоволення і душі і тілу

І ось видніється кордон... Ми вдома! І хоча в Європі красиво, а в дома найкраще!

І завершити допис хочеться таким висловом:

«Только о двух вещах мы будем жалеть на смертном одре — что мало любили и мало путешествовали»

І хочу Вам сказати, що успіх вдалої поїздки залежить на 90 % від супроводжуючого! А в нашому турі на 100% був найкращий супроводжуючий Володимир! Уважний, знаючий, організований! З таким гідом, як Володимир можна не переживати за вдалу поїздку! Щиро Вам дякую Володимир та нашим водіям за чудову подорож!

Надіюсь це далеко не остання наша подорож з Аккорд-туром!
Реклама
Відгуки про інші тури