Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний тур

"Дуже класний тур! "

Відгук туриста Аккорд тур Доктор (Івано-Франківськ) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 21 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Стокгольм

Власне сам тур як і будь який інший на половину складається з людей з якими ви подорожуєте, я ніколи не подорожую «сам» хоча завжди в тури вирушаю на одинці а повертаюся з «сім‘єю» близкими по духу мені людьми, на початку при посадці всі такі стримані, незнайомі люди і з кожною хвилиною перебуваня в автобусі, лайнері, всі зближуються, здружуються, і під кінець туру, особливо вже при поверненні на неньку всі прощаються з слізьми на очах тому неодмінно першим ділом я дякую цим чудовим людям котрі на період поїздки і навіть опісля залишили теплий відбиток на серці і пам‘яті про таку неймовірну подорож, отож: Оленка Мвркус - гід, друг, наставник, красуня і просто прекрасна людина - щиро тобі дякую за цей магічний час, допомогу, підказки, розрядку, за спільний перегляд найкращого в світі тєліка з єдиним каналом (ілюмінатор на круїзному лайнері, для тих хто ще не в тємі), дякую за виграну нами лотирею на круїзі, це таки було епічно, ти молодчинка!

Окрема подяка водіям, нашими пілотами були Тарас та Микола, вищий клас пілотажу в їхньому виконанні, автобус плив м‘ягесенько і плавніше ніж круїзний лайнер, зупинявся вчасно на всі зупинки «щастя», треба зарядити телефон - зарядимо, треба фільм - будь ласка, хочите тепліше, холодніше, любий каприз) хлопці молодці, по роботі професіонали і самі класні класнючі як люди! І звичайно ж спасибі всій компанії, всім всім 24 учасникам цієї пригоди, все було файно.

По туру:

Нічних переїздів як і описано в описі два: перша ніч і остання ніч, терпимо, автобус комфортний, спинка відкидається, дифлектори обдувки повітрям є у кожного, свіжим повітрям забеспечені, беріть пледики - корисна річ, біруші і маски не завадять, для комфортного сну. Санітарні зупинки справді регулярні, плюс мінус кілька звилин але кожні три години як книжка пише, на заправках є все, черга в туалет буде, буде довга але треба розуміти що коли в автобусі 30 людей а туалет один то так чи інакше це займе до години часу, головне не підставляти класних хлопців водіїв і гіда і не затягувати то діло а швиденько все...

День перший:

Рига, рига це перлина прибалтики, місто справді магічне, старовинне, тихе, спокійне і розмірине, дуже чисте і акуратне, рекомендую коли буде вільний час піднятись на оглядову площадку в торговому центрі, це безкоштовно а вигляд заворожує, ми так і не вспіли але думаю той хто це читає - ви виправите ситуацію!

В центральній частині міста всім рекомендований заклад для обідів, не пригадую як називається але не страшно бо екскурсовод Тамара вам обов‘язково на нього пальчиком покаже і таки рекомендую завітати і куштувати, смачно і не дорого, за 10€ будите колобком викочуватися з закладу)

Далі саме цікаве:

Всі гуртом пішли і пройшли посадку на паром, ми в ризі купували продукти бо на паромі кажуть дуже смачно але вечеря біля 40€ то ми накупили вкусняшок і по нашому посиділи і задоволені) взяли ризького бальзаму, шпротів, то супер просто.

Щодо парома - як в коментарі вище від Тані Грицун (Таня тобі привіт) деякі люди беруть тур завдяки самому круїзу бо це сама по собі пригода, наш лайнер це 12-ти палубна красуня Ізабелл, на лайнері є достатньо розваг, каюти базові які йдуть в турі невеликі, від 2-з місниз до 4-х місних, є з ілюмінатором а є без, незалежно яка б каюта вам не попалася не розстроюйтеся ви ітак там будите тільки спати (що в принципі абсолютно комфортно) температура регулюється, душова чистенька, водичка тепленька, постіль новенька, так що не переживайте.

На лайнері є кафе, бари, розважальна програма включає концерти і дискотеки, жива музика, щодня проводять лотирею, це теж окрема тема: наша компанія тричі вигравала лотирею!!!! Першу ніч двоє наший дівчаток Таня та Юля, Таня виграла набір парфумів від Версачі а Юля пісвіску/коль’є і набір солодощів, в другу ніч ми з Оленкою придбали білетик і виграли «чоловічий набір» парфуми, шампунь та дезодорант, хтось скаже дурничка - але це цікаво і весело і таким і є задум дійства) не в результаті а в процесі)) тому рекомендую, воно копійки коштує а раптом виграєте Версачі, ми потім ходили дивилися ті парфуми 60€ коштують)))

Лайнер прийшов в Стокгольм!

Відведеного часу небагато тому одразу вирішуйте куди ви хочите і які цілі ставите, я хотів у метро, не пожалів хоча й потратив весь вільний час на це.

Одразу з порту відбувається зустріч з екскурсоводом Володимиром - дуже професійний і ерудований чоловік, радий як краще, куди піти а куди не тратити час, щирий і відкритий. Його екскурсія теж досить цікава.

Саме місто це магічне місце, вийшовши з автобуса, опиняєшся в Гамла-Стані і розумієш чому це королівство Швеція, ця чистота, ці бездоганні охайні і усміхнені люди, в метро ми фотографували одне одного і підійшов старший мужчина і запропонував нас разом сфотографувати, для чесності уявіть собі персонаж віком 60-70 років, худенької статури, в джинсах, модних червоних конварсах кєдах, яскравому плащі з шарфиком кольору індіго, борідкою і моднезними окулярами, поки ти підсвідомо це обробляєш так як не розумієш як голографічний образ не збігається з тим що розказує цей чоловік а він представився «депутатом міста» і прекрасною англійською провів нам невелику екскурсію..... ми були в захваті.

Далі збір і знову на лайнер і щеодна прекрасна ніч на паром, розважальна програма, покупка магнітиків на холодильник (на паромі є duty free) і сон.

Зранку кава з прекрасним видом, неполінуйтеся і встаньте зустріньте зхід сонця на палубі сан дек і непожаліжте.

Другий день в Ризі, ми брали вільний час і самі ходили містом, часу досить і на шопінг, і на шпроти і на бальзам і на дегустацію всього можливого і неможливого на найбільшому критому ринку європи)

Далі сіли на електричку і поїхали в Юрмалу (це я розказую як ми маленькою групкою самі іхали бо є організована поїздка з гідом але ми їхали самі) відповідно ми нашу зупинку проїхали та не розстроїлись і вийшли Бог знає де десь в лісі Юрмали, тим не менг вийшли на пляж, пройшлися вуличками тихого і затишного міста, пофоткалися на фоні Балтійського моря і вернулися назад на ту ж електричку і повернулися в Ригу. Там сувенірні закупи, автобус і нічний переїзд додому.

Якщо взяти дуже загалом то тур справді класний, якщо їдите в холодну пору року то вдяайтеся справді тепло так як вітер пробирає до кісточок, якщо їдите з дітками то подбайте шоб вночі в автобусі було комфортно, беріть подушки під голову (надувні чи автомобільні) що теж знадобилося це теплі шкарпетки і піжама, на заправці переодягнулися, зубки є де почистити і вляглися спати, це може звучати смішно але якшо ви вже іздили такими турами то знаєте що головне подбати про комфорт як би воно не виглядало зі сторони, тим більше коли всі здружилися в автобусі то це не проблема.

Кордон туди ми проходили три години з хвостиком а назад менше години, і туди і назад це була Рава-Руська.

Їдьте і непожалієте. Успіхів
Реклама
Відгуки про інші тури