Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш романтичний вікен!

"Все починалось в піднесеному настрої..."

Відгук туриста Аккорд тур Juli_O (Рівне) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 08 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Повернувшись з туру "Наш красивий вікенд" нас досі переповнюють неймовірні враження та емоції!

Окрема подяка гіду Олегу Атаманчуку, який був уважний та враховував думку кожного туриста.

Перед поїздкою заздалегідь зателефонував, сказав точне місце відправлення і скинув геолокацію.

Кожному з туристів роздав план нашого туру з додатковою інформацією про кожну країну, валюту, мову та найпоширеніші фрази тієї країни, в якій перебуватимемо.

Впродовж подорожі чітко та неодноразово повідомляв про час сніданку, відправлення, час та місце зустрічі. На всі питання змістовно відповідав. Поїздка під його керівництвом була в одне задоволення.

Дякуємо нашим водіям Богдану та Олегу. Ви були такі красунчики в сорочках, немов пілоти екіпажу 616. Ваш автобус чистий та комфортний (наш другий дім на 5 днів). Фільми та музика зі смаком. Окремо дякую за пісню для іменинників.

Величезне спасибі нашій найкрутішій та неперевершеній групі, ви всі реально круті. Ніколи не могли б і подумати, що туристична група може бути такою дружньою та веселою. Всі завжди збирались вчасно, раділи кожному місту немов діти, проводили цей відпочинок з гарним настроєм, незважаючи ні на які негаразди з погодою та дрібні трабли. Одним словом: відпочинок вдався на всі 300% саме завдяки вам та команді "Акорд Тур".

РС: Всі наступні тури будемо підбирати разом з гідом Атаманчуком Олегом, він реально майстер своєї справи.

Побажати всім можна лише одного, побільше подорожуйте, адже подорож - це невід'ємна частина нашого життя, без якої воно просто нудне та однотонне.
Реклама
Відгуки про інші тури