Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

МІЙ НАЙКРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК

" "

Відгук туриста Аккорд тур світуля (Волочиськ) на тур
Поїздка: 25 січня 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Соковитий вікенд: Верона, Рим, Венеція!

Дуже гарна і казкова подорож у моєму житті: Будапешт, Верона, Рим, Венеція. Я вдячна нашому гіду Ані Каверіній, яка з розумінням ставилась до наших прохань, цікаво розповідала про історію міст, в яких ми побували, гарно підібрала відео матеріали, музику.

Будапешт, без сумніву, мальовничий і заворожуючий будь-якої пори року й будь-якої години дня. Потрапляючи сюди, відразу відчуваєш, як накопичена втома кудись зникає і ти готова без перепочинку, сніданку й обіду ходити за екскурсоводом, дізнаватися все більше подробиць про столицю Угорщини й накопичувати в собі нові враження й позитивні емоції. А потім самому ще і ще проходити цими самими місцями і щоразу відкривати для себе щось нове. А заїзд на угорський гуляш та дегустацію знаменитих вин – смакота.

«Вся Європа для того, щоб дивитися, а Італія для того, щоб жити. Хто був в Італії, скаже прощавай іншим землям. Хто був на небі, той не захоче на землю» (М. В. Гоголь)

Верона – маленьке містечко на півночі Італії добре прославлене завдяки Шекспіру. І хоча все, що стосується Ромео і Джульєти тут не справжнє, а лише для туристів, свого шарму місто все одно не втрачає.

Побувати у вічному місті Римі – це мрія чи не кожного мандрівника! Моє давнє і нестримне бажання також відвідати стародавню столицю Римської імперії лише цьогоріч увінчалася успіхом.

Рим – справжня Мекка для цінителів історії та архітектури. Жодна інша столиця не може похвалитися такою кількістю пам’яток на один квадратний кілометр своєї території. «Всі дороги ведуть в Рим» – це відомий вислів чудово ілюструє велич і значимість цього міста. Загалом, Рим варто назвати музеєм просто неба. Тому що кількість місць, які необхідно відвідати, щоб сказати: «Я бачив Рим», важко перелічити, краще розділити їх на декілька маршрутів, як це пропонують друковані путівники.

Варто зауважити, що винятковість Риму полягає в тому, що скільки б ви не ходили, скільки б пам’ятників не відвідували, завжди залишається відчуття якоїсь недомовленості чогось важливого, що могло б відкрити вам інший і неповторний світ «Вічного міста»

Італія вражаюча!!!

Венеція – місто вічних романтиків із власним неповторним колоритом. Я відзначила свій ювілей у Венеції. Гондоли є найвідомішим символом Венеції у світі. Дякую Аккорд-туру за такий чудовий подарунок – прогулянку на гондолі. Це незабутнє!

Цей тур дуже класний і цікавий. Екскурсії можна вибрати на любий смак. Аккорд –тур, ми з вами ще зустрінемось.
Реклама
Відгуки про інші тури