Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Романтична Італія

"Хочете відпочивати, багато спати, сидіти на дивані.... Цей тур не для Вас. Сидіть вдома і не витрачайте дарма гроші ;)"

Відгук туриста Аккорд тур traveler (Луцьк) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 14 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Я в захваті від динаміки в якій проходила наша подорож, адже якби не вона ми б побачили обмежену кількісь прекрасного заради чого ми й купували даний тур https: //www. accordtour. com/tours/863

А також від величі людських можливостей, які ствотили своїми золотими руками архітектурні шедеври і мармурові скульптури, практично без будь яких засобів для обробки складних матеріалів. Це захоплює і надихає.... Усвідомлення моливостей людини, яка поставила собі ціль і знайшла можливість для створення усієї цієї величі.

Кожне місто в якому ми побували зачаровує своєю красою та неповторністю... Правду кажучи, що після Парижу та Дрездена (наша попередня подорож із Акордом) мене нічого не зможе здивувати:) Мушу зізнатись, що я помилялась: Любляна закохала мене своїм спокоєм і розваженістю, маленьке чепурненьке містечко в яке хочеться повернутатись і насолоджуватись. Рим, звичайно своїми маштабами та величчю. В Венецію дуже хотілось потрапити, місто на воді! Венеція вразила своєю архітектурою і шармом. Будапешт дещо губиться поряд із рештою міст, в яких ми побували... Але головне не місце, а споріднені душі з якими ви подорожуєте ;) Тому незабутні враження залишила наша вечірня екскурсію «Шарм нічного Будапешту»

https: //www. accordtour. com/tours/863

Величезне дякую усім учасникам нашого туру: туристам-усі були чемні, виховані, організовані. водіям-швидко, якісно а найголовніше без бухтіння, повірте це дуже важливо ;) Усім екскурсоводам, які були в кожномі місті. НУ і найголовніше нашому керівнику групи Смиченко Олегу за ваше ШАЛЕНЕ терпіння і витримку:)

Реклама
Відгуки про інші тури