Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Париж - як він був

"Загалом все пройшо більше ніж успішно. Я не конфліктний турист, тому не буду говорити про погодні умови - так як це не залежить ні від туроператорів, ні від агенст. Варто насолоджуватись тією погодою яка є."

Відгук туриста Аккорд тур polubutkina (Вінниця) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 18 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Мій відгук полягає в чистій людській вдячності. Я вперше в Парижі, Празі та Дрездені. І в кожне місто я закохалаьс по своєму. Я не знаю як іншим туристам, але мені цілком вистачало і вільного часу який був, і інормаційної сторони з боку екскурсоводів.

Проживання було на вищому рівні. Чисті, комфортні, з смачним сніданком готелі. Самі екскурсії були цікаві (в більшості своїй). Найбільше сподобалась екскурсіі нічного Парижу, проводила невимушено і цікаво. Я це ціную найбільше в подачі інформації.

Найбільш запам‘яталась екскурсія на кораблі по річці, в Празі.

Окреме велике дякую хочу сказати нашому гіду - Жені Григорову. Круто що людина працюючи гідом і маючи таких туристів як ми в місяць вагон - не встрачає терпіння і невимушенно знаходить підіхід до кожного. Навчив орієнтуватись в метро, розповів про всі найдешевші і найкращі місця в містечках. Не забував про нашу потребу в таких речах як (банально, але це важливо) туалети, магазини, суверні магазини де дешевше, бари (стосується Праги). Як я вже казала - людина на своєму місці!

Тому я роблячи підсумок зі всього вищесказаного можу зробити абсолютно точний висновок що звернусь ще раз за турами до Аккорду. Дякую! Дякую! Дякую!
Реклама
Відгуки про інші тури