Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша мандрівка з Аккордом

"Не бійтесь подорожувати в лютому! "

Відгук туриста Аккорд тур Melmari (Львів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 14 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Подорож "Запальних Карменок" (так ми себе, жартома назвали) по півдню Європи  була запланована ще за пів року до дати виїзду 14 лютого. Зібралась нас величенька компанія. Їхати з друзями набагато веселіше і комфортніше!  

Емоції і враження від поїздки зашкалюють і залишаться приємними спогадами на все життя! За вісім днів побачили стільки країн, відомих  міст, пам'яток архітектури, чудових краєвидів! Оскільки подорож випала на лютий, не було великих натовпів туристів. Хоча у Венеції попали на карнавальні дні. І з гарною сонячною  погодою нам пощастило на протязі всієї поїздки.

Дякую нашому керівникові групи Юлії Жірновій за прекрасно злагоджену роботу та організацію під час подорожі. Юлія д помагала при і перетині кордону, і в дорозі, і в кожному  місті та готелі. Розважала нас історичними фактами, веселими історіями, вчила фразам на іноземних мовах, не давала нудьгувати в автобусі гарною підбіркою фільмів. Надіюсь, що ще перетнемось у наступних турах. Водії рейсу 414, також, супер-профі. Гіди на місцях видно, що закохані в свою роботу і свої міста! Екскурсії вийшли цікаві та пізнавальні.

Готелі були комфортні, сніданки (шведський стіл) ситні. Є що більше сподобався (готель B&B в Італії).  

Плануючи автобусну подорож, потрібно враховувати, що є нічні переїзди та бути готовими до них (не забути подушку, п лед, комфортний одяг) Але враження значно перевищили незручності в автобусі.

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури