Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дійсно кращі вихідні!

"Все почалося дуже весело) Місця нам попалися не дуже в комфортному місці, але наша гід Аня дозволила пересісти на більш комфортніше місце) за що їй дуже вдячна. В цілому поїздка залишає тільки хороші спогади та враження!"

Відгук туриста Аккорд тур kozaryana (Мукачеве) на тур
Поїздка: 20 лютого 2020
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Февраль 2020
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Файний вікенд... з Івано-Франківська Краків, Прага, Відень, Будапешт

Дуже дуже крутезний гід Анна Чумак! Вона справжній професіонал своєї справи! Що не можна сказати і про водіїв! Все почалося з того, що мені зробили подарунок на день народження, я навіть не очікувала, що можу так провести цей день. Я була дуже вражена, і здивована, коли мене почали вітати всім автобусом, потім гід Аня вручила мені подарунок... це звісно дуже приємно і неочікувано з вашого боку!

Загалом тур був добре спланованим та цікавим водночас! Ми змогли побачити і побувати в трьох чудесних містах - Краків, Прага і Відень. Переночували в готелі в Празі, а також поснідали.

Ще раз хочу зарекомендувати гіда Аню, яка всю дорогу нам розповідала історію кожного міста, вмикала музичні композиції, різні відеоматеріали, а також давала поради щодо того, що слід купувати в тому чи іншому місті, а що не варто. Завдяки Ані ми всі стали як маленька сім‘я)
Реклама
Відгуки про інші тури